Sport

Komentari 192

Spektakl na treningu Hajduka: Tisuće navijača došli su podržati igrače uoči derbija s Dinamom!

Spektakl na treningu Hajduka: Tisuće  navijača došli su podržati igrače uoči derbija s Dinamom!

Zastave, dimne kutije, bengalke, skandiranje i navijanje Torcide odjekivalo je Poljudom, kao da je srijeda 19:00 sati, a ne uvertira u derbi koji bi mogao prvenstvo učiniti dodatno dramatičnim

Ludnica na Poljudu! Tisuće navijača došli su organizirano dati podršku igračima Hajduka uoči velikog ispita koji ih očekuje u srijedu, kada u zaostaloj prvenstvenoj utakmici čekaju Dinamo. Već danima se navijačkim krugovima širi poruka s pozivom da u što većem broju dođu na trening i pokažu igračima koliko bi im značila pobjeda i nastavak utrke u prvenstvu.

POGLEDAJTE VIDEO 

Zastave, dimne kutije, bengalke, skandiranje i navijanje Torcide odjekivalo je Poljudom, kao da je srijeda 19:00 sati, a ne uvertira u derbi koji bi mogao prvenstvo učiniti dodatno dramatičnim.

Šest utakmica prije kraja Hajduk zaostaje sedam bodova za vodećim Dinamom i pet za Osijekom koji ima i utakmicu više. No do kraja sezone Hajduk se dva puta sastaje s Dinamom i još uvijek je sve moguće. Pogotovo ako u srijedu na Poljudu atmosfera bude kakva je bila na treningu danas popodne.

A koliko je ova velika podrška značila igračima najbolje se vidi po njihovim osmjesima na fotografijama Mira Gabele. "Hoćemo pob-bje-du, hoćemo po-je-du...", "Samo tebe volim ja i više ni-ko-ga...", "Niko kao Hajduk iz Spli-ta..." grmjelo je s tribina dok su igrači izlazili na travnjak pomoćnog terena....Nakon što su ih igrači pozdravili i započeli s treningom, navijači su zapjevali još nekoliko pjesama i u miru se razišli...