Obavijesti

Sport

Komentari 3

Spektakl! Olić i Elber igrat će protiv naših legendi u Areni...

Spektakl! Olić i Elber igrat će protiv naših legendi u Areni...
1

Jedva čekam igrati nogomet u spektakularnom ambijentu, dvije tisuće godina staroj Areni u tri tisuće godina staroj Puli. Tko će pobijediti? A mi, Nijemci! - smije se Bayernova legenda Giovane Elber

VIDEO

Nogometni dvoboj legendi minhenskog Bayerna i hrvatske brončane Generacije iz '98-e bit će odigran 8. srpnja na planetarno jedinstvenoj lokaciji - u pulskoj Areni!

Za Bayern će, najavljuju organizatori, u Areni igrati naš Ivica Olić, Giovane Elber, Paulo Sergio, DeMichelis, Luca Toni, Augenthaler, Witeczek... a za vatrenu Generaciju 98-e: Pletikosa, Jarni, Klasnić, Mrmić, Kozniku, Krpan, Vukojević...

FC Bayern München - Olympique Marseille

Igrat će se na pravom travnjaku dimenzija 40x20 metara, utakmice će trajati 2 puta po 10 minuta, a legende Bayerna i Hrvatske u Areni će odigrati dvije polufinalne te utakmicu za 3. mjesto i finale. Prijenos će biti na HNTV.

Istra i FC Bayern su prijatelji. Sklopili su strateško partnerstvo na tri godine... Sinergija jednog od najvećih svjetskih klubova i najznačajnije turističke destinacije u Hrvatskoj.

Elber: Mi Nijemci

Giovane Elber Bayernova je brazilska igračka legenda, a danas klupski skaut za Brazil. Proveo je tri divna dana sa 70 kolega iz FC Bayerna na klupskom okupljanju u Puli:

 - Sjajno nam je svima iz Bayerna bilo u Istri koja je jednostavno predivna. Još me Zvonimir Soldo dok smo skupa igrali u Stuttgartu nagovarao da dođem u Istru i Hrvatsku, a ja sam se uvijek odmarao u Brazilu. To je bila pogreška! Istra je spektakularna, a od Bavarske do tu je tek laganih 5 sati autom ili jedan kratki let avionom - pričao je Elber.

- Sad jedva čekam tu utakmicu u Areni koju ću igrati za legende Bayerna. Želja mi je da domaći ljudi i vaši gosti sa svih strana svijeta iz Arene odu puni vrhunskih dojmova i zbog dobrog nogometa koji su vidjeli u tom jedinstveno spektakularnom ambijentu, dvije tisuće godina staroj Areni u tri tisuće godina staroj Puli. Tko će pobijediti? A mi, Nijemci! - smijao se Elber.

Istra na Allianzu

Za Istru najvažnije i najveće turističko tržište je Njemačka, a unutar Njemačke - upravo Bavarska. Ponos Bavarske je FC Bayern: četvrti najvrijedniji nogometni klub na svijetu s vrijednošću od 2 milijarde i 71 milijuna dolara. Ima više od 340.000 članova i 60 milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

Istra i Hrvatska imat će promociju za vrijeme utakmica u VIP zoni stadiona Allianz, ženska momčad FC Bayerna imat će svoj trening kamp u Istri. Istru će se promovirati putem Bayernovih klupskih medijskih kanala počevši od izravnog prijenosa spektakla iz Arene na Bayern TV-u i live streama preko Bayernovih društvenih mreža.

Pula: U tijeku su radovi na rekonstrukciji šetališta pored Arene Arena
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti