Obavijesti

Sport

Komentari 0

Spektakl: Partner UFC prvaka C. McGregora bori se u Dubravi

Spektakl: Partner UFC prvaka C. McGregora bori se u Dubravi
11

MMA ELITA Posebna poslastica bit će borba između neporaženog Bugara Krasimira Staneva i našeg Luke Jelčića, inače trening partnera UFC prvaka Conora McGregora.

VIDEO

Zagreb ove subote postaje mjesto pravog borilačkog spektakla. Devet odličnih borbi očekuje nas u Športskoj dvorani Dubrava na 8. Bilić-Erić Security Fight Night koji ove godine ima i humanitarni karakter.

Za vrijeme borilačkog spektakla skupljat će se sredstva za teško bolesnu devetogodišnju Lorenu Akrap. Ulaz je slobodan, a nezaboravno iskustvo jamči devet borbi, pet u MMA i četiri u kickboxing konkurenciji. Posebna poslastica bit će borba između neporaženog Bugara Krasimira Staneva i našeg Luke Jelčića, inače trening partnera UFC prvaka Conora McGregora.

Zagarantiran spektakl

Luka je prvak Total Extreme Fighting promocije u lakoj kategoriji, a član je SBG-a, slavnog irskog kluba u kojem trenira s trenutno najpoznatijim svjetskim MMA borcem, Conorom McGregorom. U rodnom Zagrebu, Luka će se suočiti s Bugarom Krasimirom Stanevom, trenutno neporaženim u profesionalnoj karijeri. U MMA konkurenciji na Bilić-Erić Fight Nightu očekuje nas još i dvoboji Pleurata Smajlija, člana zagrebačkog American Top Teama, i Bugara Jivka Stoimeniva te miljenika domaće publike Tadije Majića i opasnog mađarskog udarača Laszlo Szogyegnyi. Domaću publiku najviše će oduševiti mečevi dva domaća dečka iz Dubrave, Nikola Dučkić koji će se u debiju sučeliti s Đanijem Barbirom, dok će Luka Čurković ući u ring s Nemanjom Milačkovićem.

Kickboks konkurencija donijet će četiri vrlo kvalitetna dvoboja. Opatijac Ivan Stanić ukrstit će rukavice sa Srbinom Nikolom Noveskim u kategoriji do 91 kg, a iskusni veteran Igor Mihaljević sukobit će se s Pazinjaninom Seanom Šturbeljom. Očekuje nas i meč velikih nada regionalnog kickboxa, Banjalučanina Čede Pantića i Zagrepčanina Adama Blauhorna. Glavnu, i posljednju borbu večeri odradit će Zoran Majkić i Josip Perica, borci čije iskustvo jamči pravi spektakl i vrhunski kickboks.

Fight card:

MMA:

  1. Luka Jelčić (CRO) vs. Krasimir Stanev (BUL), -72kg
  2. Tadija Majić (CRO) vs. Laszlo Szogyenyi (HUN), -77kg
  3. Pleurat Smajli (CRO) vs. Jivko Stoimenov (BUL), -77kg
  4. Luka Čurković (CRO) vs. Nemanja Milaković (BiH), -77kg
  5. Nikola Dučkić (CRO) vs. Đani Barbir (CRO), -84kg

Kickboks:

  1. Zoran Majkić (CRO) vs. Josip Perica (CRO), -93kg
  2. Igor Mihaljević (CRO) vs. Sean Šturbelj (CRO), HW
  3. Ivan Stanić (CRO) vs. Nikola Noveski (SER), -91kg
  4. Čedo Pantić (BiH) vs. Adam Blauhorn (CRO), -70kg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu
Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače