Obavijesti

Sport

Komentari 2

Spektakl u Ledenoj: 'Medvjedi' eksirali Red Bull i to šest puta!

Spektakl u Ledenoj: 'Medvjedi' eksirali Red Bull i to šest puta!
9

Hokejaši Medveščaka pobijedili su na svom ledu RB Salzburg s 6-3 (1-1, 2-2, 3-0) te došli na visoko peto mjesto ljestvice. Navijači u Ledenoj odali su počast žrtvama srbočetničke agresije u Vukovaru i Škabrnji

VIDEO

Kakva je samo to bila hokejaška predstava u Ledenoj dvorani. Spektakl! Derbi starih rivala, utakmica Medveščaka i Red Bull Salzburga. Nije Ledena bila puna kao prije nekoliko godina kad su ove dvije momčadi igrale u EBEL-u, ali je bila jako dobra popunjena. Na tribinama je bilo oko 2500 gledatelja koji su mogli uživati u sjajnoj predstavi domaćih plavih i gostujućih bijelih. Tradicionalno, navijanje je u Ledenoj vodio Sektor B. Bili su najžešći navijači “medvjeda“ sjajno raspoloženi. 

Na početku utakmice podigli su transparent kojim su se prisjetili stradanja Vukovara i Škabrnje. Bili su to dirljivi trenuci u  Ledenoj dvorani. Nakon toga su se podignule hrvatske zastave, zapjevale domoljubne pjesme kao zagrijavanje za pravi hokejaški spektakl.

KHL Medvescak - EC Red Bull Salzburg

Doista, utakmica je bila izvrsna od prve sekunde. Frcale su iskre na ledu. Red Bull Salzburg je poveo na samom početku, ali Medveščak se uspio vratiti do kraja prve trećine. Druga je trećina bila najbolja, u njoj su postignuta čak četiri gola. Domaćini su vodili 2-1 i 3-2, ali su se snažni gosti iz Austrije uspjeli vratiti. Posebno je dojmljiv u domaćoj momčadi bio igrač s brojem 13 Sondre Olden. On je zabio tri gola, dominirao je na ledu i s pravom je jedan od najvećih ljubimca zagrebačke publike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ledena je još jednom proključala kad je s igračem više u posljednjoj trećini za vodstvo 4-3 zabio Michael Boivin. U tim su trenucima “medvjedi“ dominirali na ledu. Austrijanci nikako nisu mogli izaći iz svoje trećine. Uporni su i jaki ti “bikovi“ iz Salzburga, ali Medveščak je sinoć igrao sjajno. Nisu se gosti niti snašli, a Sondre Olden je ponovno s igračem više prednost povećao na 5-3. Bio je to njegov treći gol i na ledu su završile kape, odnosno šilterice.

Oni koji tako pozorno ne prate hokej, trebaju znati da navijači na led bacaju kape kad neki od igrača zabije hat-trick. Sinoć je to bio sjajni Olden. Briljantan je bio ovaj Norvežanin, zaslužio je ovacije. Kakva partija, kakvi golovi. Prava junačina Zagrepčana. Austrijanci su u završnici zaigrali bez golmana. Primili su još jedan gol. Za 6-3 zabio je Tom Zanoški.

Medveščak iduću utakmicu igra u petak, gostuje kod Albe u Mađarskoj. Na to gostovanje ide na krilima velike pobjede 6-3 nad jakim Red Bull Salzburgom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram