Obavijesti

Sport

Komentari 32

Čudo uz more: Polje krumpira pretvorilo se u pravu ljepoticu

Čudo uz more: Polje krumpira  pretvorilo se u pravu ljepoticu
6

SPEKTAKL Na Ugljanu je otvoren prekrasan nogometni stadion koji je ne tako davno bio polje krumpira. Ceremoniju otvaranja uveličali su Osječani koji su objavili i fantastičnu video snimku iz zraka...

VIDEO

NK Osijek uveličao je proslavu otvorenja prekrasnog nogometnog stadiona na Ugljanu. Nogometni teren lokalnog NŠK Sveti Mihovil, uz samo more, jedan je od najljepših stadiona u Hrvatskoj.

Više od 400 gledatelja okupilo se na otvorenju stadiona i kako bi pozdravili Osječane. Slavonski prvoligaš na svom je Facebooku objavio uistinu spektakularan video iz zraka koji najbolje iscrtava ljepotu čuda s Ugljana.

VIDEO

Igralište NŠK Sveti Mihovil

Čudo na Ugljanu! ⚽️🌴

Posted by NK Osijek on Tuesday, May 15, 2018

Inicijator dolaska Osijeka na Ugljan bio je Osijekov golman Krševan Santini koji je u toj utakmici nosio i kapetansku traku, piše nk-osijek.hr

Zadranin je istaknuo istaknuo kako je i ranije postojalo igralište na Ugljanu, ali je ostalo zapušteno. Na njemu je neko vrijeme rastao i krumpir.

- Bilo je u derutnom stanju, neadekvatno za ikakvu ozbiljniju uporabu. Općina je reagirala, uložila sredstva, pomogli smo i mi ostali koji smo vezani za ovaj otok i napravilo se nešto zaista lijepo.

U sjajnoj inicijativi sudjelovao je i Krševanov brat Ivan, napadač Caena te povremeni hrvatski reprezentativac.

- Nas dvojica smo prvenstveno apelirali da je važno omogućiti djeci da se bave nogometom na Ugljanu, da imaju gdje trenirati kako bi ostajala na otoku. U NŠK Sveti Mihovil su imali isti taj elan i želju, pa se zajedničkim snagama realizirao ovakav projekt.

Predsjednik NŠK Sveti Mihovil, Dario Korenov, izuzetno je zahvalan Osijeku.

- Natječemo se u četiri kategorije mlađih uzrasta, a sada će ponovno, nakon dužeg niza godina, biti aktivni juniori i seniori koji do sada nisu imali uvjete za službene nastupe. Od svega je najvažnije da u našem klubu trenutno trenira 120 djece, među kojima su i prednatjecatelji od 4,5 do 6 godina. Naša je specifičnost da pokrivamo područje od 50 kilometara prostora na dva otoka. Sada više nećemo morati sve utakmice odigravati u gostima i to će nam biti veliki poticaj za dalje, da nam se još više mladih uključi u rad kluba.

Bijelo-plavi klub i dva otoka! ⚪️🔵 Foto galerija s otvorenja najljepšeg igrališta na svijetu. 📸🌴🌊 Više na 👉 nkos.co/2KrP4af

Posted by NK Osijek on Tuesday, May 15, 2018

Dodajmo za kraj kako je u prijateljskoj utakmici gost pobijedio 8-4. Publika se dobro zabavila...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba