Obavijesti

Sport

Komentari 1

Perasović briljirao, a Prkačin utrpao 19 pa ostao na klupi!?

Perasović briljirao, a Prkačin utrpao 19 pa ostao na klupi!?

Zanimljive role večeras smo vidjeli kod dvojice najperspektivnijih hrvatskih mladića. Ivan Perasović zabio je za deset minuta 13 koševa bez promašaja dok je Roko Prkačin za 30 minuta zabio 19 uz sedam skokova

VIDEO

Nakon što je u okviru ABA lige slavio prije desetak dana protiv Cibone 77-74, Split je i večeras bio bolji od 'vukova', ovaj put s 96-85. 

No umalo se ponovio scenarij iz prošle utakmice kada su gosti vodili 19 razlike, a 'žuti' preokrenuli susret u svoju korist. Ovoga puta Split je pred kraj prvog poluvremena vodio 44-25, dakle upravo 19 razlike, a tri minute prije kraja susreta Cibona je stigla na 82-76.

Split: U 6. kolu ABA lige susreli se Split i Cibona

Zanimljivo, taj preokret i stizanje velike prednosti bio je kruna pritiska gostiju, koji su zaradili dvije tehničke pogreške i isključenje trenera Ivana Velića i okrenuli igru na svoj mlin, no u gostujućoj momčadi večeras nije bilo dovoljno kvalitete da preokret izvedu do kraja. Bez Damira Markote, koji nema pravo igrati u hrvatskom prvenstvu, ova Cibona je osuđena na dvojicu reprezentativaca, Roka Prkačina i Matea Drežnjaka, a to nije dovoljno da bi se dobila razigrana momčad Splita koja ima širu klupu i može rotirati deset igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Split: U 6. kolu ABA lige susreli se Split i Cibona

Zanimljive role večeras smo vidjeli kod dvojice najperspektivnijih hrvatskih mladića. Ivan Perasović zabio je za deset minuta 13 koševa bez promašaja, uz tri uzastopne trice, dok je Roko Prkačin s druge strane za 30 minuta zabio 19 uz sedam skokova, no gotovo cijelu četvrtu četvrtinu u kojoj se odlučivalo pitanje pobjednika odsjedio je na klupi!?

Zagreb:  HT Premijer košarkaška liga,  KK Cibona - KK Split

Pored Prkačina, kod gostiju se u drugom dijelu razigrao Bundović s 17 poena i sedam skokova, dok su kod 'žutih' najbolji bili Ilija Đoković sa 16 i Antonio Vranković s 15 koševa i sedam uhvaćenih lopti. Posebno impresivan bio je šuterski učinak domaće momčadi koja je zabila 11 od 24 trice dok je Cibona gađala slabih 10 od 30.

- Kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja, u jednom trenutku nam se Cibona približila, ali prednost smo sačuvali. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, posebno u napadu - kazao je Splitov trener Ivica Skelin.

- Ovo je bila drugačija utakmica od one zadnje, bili smo blizu da se vratimo, ali nismo uspjeli. U drugom poluvremenu pronašli smo igru, ali Split je na kraju zasluženo pobijedio - rekao je trener Cibone Ivan Velić.

Split: 4. kolo regionalne košarkaške ABA lige, Split - Igokea
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića