Obavijesti

Sport

Komentari 2

Split je uoči rođendana šokirao Zadar, Ukić zasvirao bubnjeve

Split je uoči rođendana šokirao Zadar, Ukić zasvirao bubnjeve

'Split je od početka utakmice bio bolja, pametnija momčad. Pokazali smo želju, ne mogu to zamjeriti dečkima, međutim toliko loših odluka donosili smo i u obrani i u napadu', rekao je trener Zadra Veljko Mršić

VIDEO

Savršeno su Splićani proslavili ulazak u tjedan slavlja 75. rođendana. U susretu 5. kola regionalne košarkaške ABA lige Split je kao gost svladao Zadar sa 72-66 (26-15, 13-19, 20-16, 13-16).

Susret 5. kola ABA lige između Zadra i Splita

- Mislim da smo zasluženo slavili jer smo kontrolirali rezultat tokom cijele utakmice. Igrali smo bolje nego prošli put i moramo nastaviti napredovati. Igrali smo dobru obranu i nismo im dopustili poene i tranzicije, sveli smo igru u 5 na 5 i to nam je bio cilj - bio je kratak i jasan Ivica Skelin, trener Splita. 

Split je bolje otvorio utakmicu te vodio gotovo čitavim njezinim tijekom. Zadrani su zaostatak 13-26 s kraja prve četvrtine hvatali gotovo 20 minuta sve dok tri minute prije isteka treće četvrtine nisu poveli sa 49-47. No, ispostavit će se kako je to bilo njihovo jedino vodstvo na utakmici jer su Splićani odgovorili serijom 12-1 do kraja treće dionice igre. U posljednjoj četvrtini Zadar se nije uspio približiti na razliku manju od četiri poena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Susret 5. kola ABA lige između Zadra i Splita

- Split je od početka utakmice bio bolja, pametnija momčad. Pokazali smo želju, ne mogu to zamjeriti dečkima, međutim toliko loših odluka donosili smo i u obrani i u napadu. Previše promašenih otvorenih šuteva da bi se dobila utakmica, igrali smo jednolično napadački i premalo se kretali. Nismo bili dobri - rekao je izbornik Hrvatske i trener Zadra Veljko Mršić i zaključio:

POGLEDAJTE VIDEO: KK Split

Pokretanje videa...

KK Split: Trofejna soba 00:29

- Ima tu puno posla, stalno smo tu negdje. Osim Mornara, u svakoj utakmici dolazimo u priliku za dobiti, ali da bi pobjeđivali ovakve utakmice trebamo biti još bolji i igrati bolje. Puno je tu stvari još za raditi.

Susret 5. kola ABA lige između Zadra i Splita

Marko Luković je sa 18 koševa predvodio Split, dok je Dominic Gilbert ubacio 13 poena za Zadar. Split je sada na omjeru pobjeda i poraza 2-3, a Zadar na 1-4.

Predstavili su Splićani i pjesmu 'Nije sunce slučajno žuto' u čast klubu koju izvode Ivo Amulić, Giuliano, Ivo Jagnjić, Jakša Kriletić Jordes i navijači KK Splita, a bubnjeve svira Roko Ukić.

Cibona demolirala Koper Primorsku

Košarkaši Cibone u susretu su 5. kola regionalne ABA lige kao domaćini u KC "Dražen Petrović" uvjerljivo svladali Primorsku iz Kopera sa 91-50 (21-11, 16-16, 24-11, 30-12).

Zagreb: Cibona i Mega Soccerbet susreli se u 3. kolu ABA lige

Protiv posljednjeg sastava lige Cibona je odigrala kvalitetnu utakmicu, vrlo brzo stekla opipljivu razliku koja je u nastavku samo rasla do konačnih +41. Josip Bilinovac je sa 21 košem bio najefikasniji kod Cibone, dok je Urban Durnik ubacio 13 poena za Primorsku. Nakon pet kola Cibona je na omjeru pobjeda i poraza 2-3, dok je Primorska Koper na 0-5.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova