Obavijesti

Sport

Komentari 76

Splitovci su nadigrali Fulham, Varaždinci s 2-2 idu na uzvrat!

Splitovci su nadigrali Fulham, Varaždinci s 2-2 idu na uzvrat!
9

Dva naša kluba odlično su odigrala utakmice 3. pretkola EL-a. Splitovci su nadigrali Fulham no nisu zabili, završilo je 0-0, Varaždin je igrao 2-2 s Dinamom iz Bukurešta

VIDEO

'Pepeljuga' hrvatskog nogometa, ako nastavi ovako igrati, može s pravom sanjati prolaz dalje protiv Fulhama. Na Otok Splitovci putuju s povoljnim rezultatom. Već 4. kolovoza odigrat će uzvratnu utakmicu s Fulhamom i dokazati da utakmica u Dugopolju nije bila slučajnost, a oni zaslužuju igrati u Europi. 

Split je od samog početka sjajno krenuo. Erceg je imao čisti zicer u 4. minuti, no promašio je. Split je potpuno nadigrao favorizirani Fulham. Sijevale su akcije oko Fulhamovog gola, no nije bilo preciznosti u udarcima Splitovih igrača.

Fulham ničime nije pokazao da je bolja momčad. Potpuno su podcijenili Split i prava je šteta da jedna lopta nije sjela u mrežu engleskog kluba. Uzvratna utakmica igra se za tjedan dana.

Varaždinci iznenadili favorizirani Dinamo iz Bukurešta

Nevjerojatnu utakmicu 3. pretkola Europske lige odigrali su i Varaždinci. Trener Samir Toplak rekao je kako bi bio zadovoljan i s porazom manjim od dva gola razlike. No njegovi su dečki iznenadili i s favoritom Dinamom iz Bukurešta odigrali su 2-2 u Rumunjskoj. 

Nije dobro krenulo za Varaždin nakon što su poslije samo 16 minuta igre zaostajali 2-0, autogolom Sušca (6) i eurogolom Motija (16). Činilo se da će Varaždin doživjeti potpuni raspad sistema, međutim golovima Marija Sačera u 43. i Davora Vugrineca u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, Varaždinci su poravnali na 2-2. 

Taj je rezultat ostao do samog kraja susreta, tako da bi Varaždinu i remi od 0-0 ili 1-1 u uzvratnoj utakmici bio dovoljan za prolazak dalje protiv favoriziranog Dinama iz Bukurešta.

Europska liga, 3. pretkolo:

Split - Fulham 0-0

Dinamo Bukurešt - Varaždin 2-2 (Sušac ag, Moti / Sačer, Vugrinec)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 76

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić