Obavijesti

Sport

Komentari 1

Sportski novinari osvojili turnir u povodu Svjetskog dana Roma

Sportski novinari osvojili turnir u povodu Svjetskog dana Roma

Nakon zaostatka od 2-0, sportski novinari uspjeli su preokrenuti finale protiv Roma iz Slavonskog Broda te slaviti 3-2. Malonogometni turnir se održao u Sesvetama, a treće su mjesto zauzeli zagrebački Romi

Pod izborničkom palicom Nikole Lipovca iz Jutarnjeg lista, reprezentacija sportskih novinara osvojila je prijateljski turnir u povodu 50. obljetnice Svjetskog dana Roma koji je organizirala udruga Svjetska organizacija Roma neumornog Totija Dedića.

Nakon pobjede u polufinalu protiv Roma iz Međimurja (11-1) u čijem su sastavu igrali stariji nogometaši NK Paraga, u finalu su išli na Rome iz Slavonskog Broda. Sportski su novinari gubili 2-0 na poluvremenu, ali u drugom su dijelu napravili preokret. Sve je započeo Luka Petrinec (HRT) iz penala, zatim su golove dodali Hrvoje Šibenik (TV Jadran) i Bruno Zobec (Jutarnji list) na asistenciju Vlade Bobana (Nova TV).

Fabijan Hrnčić (24sata) je zahvaljujući bravurama u finalu jednoglasno proglašen najboljim golmanom. Turnir se igrao na terenu s umjetnom travom na stadionu NK Sesveta, a u ime pokrovitelja, Ministarstva turizma i sporta RH, stigao je Darko Vučić, a uime HNS-a Zorislav Srebrić Stjepan Merkaš.