Obavijesti

Sport

Komentari 8

Milanović ide u Katar gledati utakmicu u četvrtak s Belgijom; Brazil i Portugal prošli u osminu

Milanović ide u Katar gledati utakmicu u četvrtak s Belgijom; Brazil i Portugal prošli u osminu

Hrvatska je slavila protiv Kanade i u zadnjem kolu odlučujemo sami o sebi. To je ono najbitnije što morate znati devetog dana SP-a Do Belgije ima još vremena, a dotad, uživat ćemo u ostalim dvobojima prvenstva

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
HAJDUKOVI STRIJELCI NA SP

Hajduk je 20. klub koji nam je dao strijelca na SP-u! Evo svih...

Hrvatska je nastupala na šest svjetskih prvenstava, jednom osvojila srebro, jednom broncu i tri puta ispala u skupini. Pritom je postigla 39 golova, od čega su dva bila autogola.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

INCIDENT

Ma kud si ti pošao, Supermanu? Navijač uletio na utakmici SP-a sa šarenom zastavom na teren

Utakmica drugog kola skupine H između Portugala i Urugvaja na kratko je prekinuta zbog navijača koji je na teren uletio s majicom i porukom za poštovanje žena te duginom zastavom.

GALERIJU POGLEDAJTE OVDJE

IZJAVE

Casemiro, strijelac jedinoga pogotka Brazila bio je zadovoljan pobjedom nad Švicarskom.

"Glavni cilj je bio kvalificirati se u osminu finala, to je jako važno, pogotovo u teškoj skupini kao što je naša. Znali smo biti strpljivi, protiv iskusne ekipe kakva je Švicarska. Utakmica je to koja se odlučuje u detaljima, znali smo da ćemo imati loptu i, hvala Bogu, uspjeli smo zabiti. Imao sam dovoljno sreće da zabijem sjajan gol i pomognem momčadi."

Rodrygo, brazilski napadač, je rekao kako su imali poteškoća s Švicarcima.

"Bila je to komplicirana utakmica, protiv zatvorene momčadi, što nas je dovelo u poteškoće, ali smo nastavili igrati svoju igru. Kada se stvorio prostor, uputio sam loptu Casemiru. On je sjajno pogodio i dao nam pobjedu".

Michel Aebischer, švicarski brani tvrdi da su se dobro branili.

"Dobro smo se branili, osim gola, bio je to lijep gol i nismo ga baš mogli obraniti. Casemiro je dobro pogodio. Dobro smo se branili, ali također moramo smo bolje napadati. To je cilj - dobro se braniti i napadati na kontre, stvarati šanse i stvarati im poteškoće iza jer vole ići naprijed. Dobro smo se branili, nismo im nudili puno šansi. Na kraju moramo i mi stvoriti još nekoliko prilika, ali teško je protiv takve momčadi. Bili su jaki, s iznimnim igračima."

KAKAV LUKSUZ!

Policajci voze Lamborghinije, imaju plaću i do 26 tisuća kuna, a stopa kriminala je nula posto!

Lamborghini Urus, Audi Q7, BMW X7, Nissan Pathfinder, Toyota Land Cruiser... Ne, ne nabrajamo vozni park nekoga katarskog princa ili multinacionalne kompanije nego automobile kojima katarska policija svakodnevno patrolira gradom i autocestama.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

PORTUGAL - URUGVAJ

Portugal i Urugvaj zatvaraju drugo kolo Svjetskog prvenstva
 

Nogometaši Portugala i Urugvaja večeras od 20 sati igraju utakmicu drugog kola skupine H što je ujedno i posljednji dvoboj devetog dana Svjetskog prvenstva u Katru.

UTAKMICU UŽIVO PRATITE OVDJE

Komentari 8