Sport

Komentari 91

Srbin napao hrvatsku sutkinju: Ma ne! Pa što si mi to učinila?!

Srbin napao hrvatsku sutkinju: Ma ne! Pa što si mi to učinila?!

Nevjerojatno što je vidjela i sudila. Kad vidi snimku, smijat će se sama sebi, rekao je Viktor Troicki, koji je tražio da mu hrvatska sutkinja Marija Čičak dodijeli poen, a ne da ga mora ponavljati

Srpski tenisač Viktor Troicki pobijedio je Talijana Paola Lorenzija u pet setova 6-3, 1-6, 7-6, 3-6, 6-3 za treće kolo Australian Opena. Meč je sudila najbolja hrvatska sutkinja Marija Čičak, na koju se Srbin zbog jedne odluke obrušio u petom setu.

- Kako se može ponoviti poen? Pa što mi to radiš?! Nisi svjesna što si mi učinila, nisi svjesna što si mi učinila! Pa on je bio na suprotnoj strani - vikao je Troicki, dok mu je hrvatska sutkinja objašnjavala zašto se poen ponavlja.

Viktor je bio u pravu

Troicki je kod 4-3 u petom setu osvojio poen, ali linijski sudac viknuo je aut. Srbin je tražio 'challenge' i bio je u pravu. Loptica je držala liniju. No glavna sutkinja odlučila je da će se poen ponoviti, a Viktor je mislio da će ga on osvojiti.

Srbin je u ovom slučaju bio u pravu, Lorenzi nije bio ni blizu loptice i nakon 'challengea' trebao je osvojiti poen bez borbe. No dalo bi se pričati o načinu na koji je razgovarao sa sutkinjom, iako se ovaj put barem suzdržao od psovki.

- Uvijek ispada da ja glumim nešto, a u pravu sam. Ne da je bio na lopti, nego je bio na drugoj strani terena, a sutkinja kaže da se ponovi poen. Pa ne bi je uhvatio ni da je bio tamo. Nevjerojatno što je vidjela i sudila. No dobro, događa se. Bila je OK u cijelom meču i napravila je tu grešku u ključnom setu. Srećom, sve je završilo dobro za mene. Kad vidi snimku, smijat će se sama sebi - rekao je Troicki nakon meča.

Troicki i sudac, prijatelja dva

Nije mu prvi put da ima ispade na suce.

'Idiote, mrš!'

Na Wimbledonu prošle godine izazvao je pravi skandal nazvavši suca idiotom. 

- Grozan si! Što radiš uopće tamo gore?! Reci mi! Što radiš?! Mrš! Najgori si sudac ikad! - vikao je Troicki, a nakon što ga je sudac upozorio da se tako ne može ponašati, Srbin mu je odgovorio: - A sad znaš donositi odluke? Oprosti, ali ti si idiot! Moram ti to reći. Ti si idiot! Loptica je bila vani. Ništa nisi vidio danas. Napravio si 30 grešaka.

 

Najčitaniji članci