Obavijesti

Sport

Komentari 91

Srbin napao hrvatsku sutkinju: Ma ne! Pa što si mi to učinila?!

Srbin napao hrvatsku sutkinju: Ma ne! Pa što si mi to učinila?!
5

Nevjerojatno što je vidjela i sudila. Kad vidi snimku, smijat će se sama sebi, rekao je Viktor Troicki, koji je tražio da mu hrvatska sutkinja Marija Čičak dodijeli poen, a ne da ga mora ponavljati

VIDEO

Srpski tenisač Viktor Troicki pobijedio je Talijana Paola Lorenzija u pet setova 6-3, 1-6, 7-6, 3-6, 6-3 za treće kolo Australian Opena. Meč je sudila najbolja hrvatska sutkinja Marija Čičak, na koju se Srbin zbog jedne odluke obrušio u petom setu.

- Kako se može ponoviti poen? Pa što mi to radiš?! Nisi svjesna što si mi učinila, nisi svjesna što si mi učinila! Pa on je bio na suprotnoj strani - vikao je Troicki, dok mu je hrvatska sutkinja objašnjavala zašto se poen ponavlja.

Viktor je bio u pravu

Troicki je kod 4-3 u petom setu osvojio poen, ali linijski sudac viknuo je aut. Srbin je tražio 'challenge' i bio je u pravu. Loptica je držala liniju. No glavna sutkinja odlučila je da će se poen ponoviti, a Viktor je mislio da će ga on osvojiti.

Srbin je u ovom slučaju bio u pravu, Lorenzi nije bio ni blizu loptice i nakon 'challengea' trebao je osvojiti poen bez borbe. No dalo bi se pričati o načinu na koji je razgovarao sa sutkinjom, iako se ovaj put barem suzdržao od psovki.

- Uvijek ispada da ja glumim nešto, a u pravu sam. Ne da je bio na lopti, nego je bio na drugoj strani terena, a sutkinja kaže da se ponovi poen. Pa ne bi je uhvatio ni da je bio tamo. Nevjerojatno što je vidjela i sudila. No dobro, događa se. Bila je OK u cijelom meču i napravila je tu grešku u ključnom setu. Srećom, sve je završilo dobro za mene. Kad vidi snimku, smijat će se sama sebi - rekao je Troicki nakon meča.

Troicki i sudac, prijatelja dva

Nije mu prvi put da ima ispade na suce.

'Idiote, mrš!'

Na Wimbledonu prošle godine izazvao je pravi skandal nazvavši suca idiotom. 

- Grozan si! Što radiš uopće tamo gore?! Reci mi! Što radiš?! Mrš! Najgori si sudac ikad! - vikao je Troicki, a nakon što ga je sudac upozorio da se tako ne može ponašati, Srbin mu je odgovorio: - A sad znaš donositi odluke? Oprosti, ali ti si idiot! Moram ti to reći. Ti si idiot! Loptica je bila vani. Ništa nisi vidio danas. Napravio si 30 grešaka.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu