Obavijesti

Sport

Komentari 238

Osma medalja za Hrvatsku: Sjajni Srbić osvojio srebro!

Osma medalja za Hrvatsku: Sjajni Srbić osvojio srebro!

Imamo novu medalju u Tokiju! Tin Srbić je s izvanrednom vježbom dobio 14.900 bodova i osvojio srebro na Olimpijskim igrama na preči. Ovo nam je prva medalja u gimnastici nakon 13 godina

Ima svjetsko zlato i srebro, ali s 24 godine dočekao je najveći trenutak svoje karijere. Nema ništa veće od ovoga. Na najvećoj svjetskoj pozornici pokazao je klasu i donio Hrvatskoj novu medalju u Tokiju!

Pokretanje videa...

Doček veslača VIDEO

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić (24) osvojio je srebrnu medalju u finalu preče na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojivši osmo odličje za Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svjetski prvak iz Montreala 2017. i srebrni sa SP-a u Stuttgartu dvije godine kasnije, te dvostruki osvajač srebra na europskim prvenstvima (2019, 2020), tako je stigao i do svoje prve olimpijske medalje.

Gymnastics - Artistic - Men

Bila je to ujedno i osma hrvatska medalja na OI u Tokiju, pri čemu treće srebro nakon tri zlata i dvije bronce.

Gymnastics - Artistic - Men

Srbić je u kvalifikacijama sa sjajnom vježbom, sa startom 6.2 i na kraju ocjenom 14.633 u finale ušao kao trećeplasirani. Međutim, za finale je pripremao svoju najjaču vježbu sa startom 6.5  najavivši kako ide na sve ili ništa.

Gymnastics - Artistic - Men

Rizik se isplatio i sjajnim nastupom stigao je do srebra s 14.900 bodova. Bilo je jako puno padova, kašnjenje od pola sata poremetilo je koncentraciju ostalih natjecatelja, no nije i Tina koji je odradio sjajan nastup.

Gymnastics - Artistic - Men

Bolji od njega bio je samo Japanac  Daiki Hashimoto koji je bio najbolji i u kvalifikacijama. U finalu je osvojio zlato s ocjenom 15.066, dok je broncu osvojio Rus Nikita Nagornji sa 14.533.

Gymnastics - Artistic - Men

Za 19-godišnjeg Japanca drugo je to zlato u Tokiju nakon što je bio najbolji i na višeboju.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Olimpijske igre, finale preče 11.35 , Tokio
Sortiranje događaja
DODJELA MEDALJA

U tijeku je dodjela medalja. Dodijelit će ih bivša hrvatska predsjednika Kolinda Grabar Kitarović, danas članica MOO-a. 

Srebro ponosno stoji na našem Tinu. Bravo, majstore, zaslužio si ovo!

24sata
SRBIĆU SREBRO!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! Tin je srebrni! Nizozemac Deurloo je pao kao posljednji natjecatelj danas, a to znači kako srebro ide našem Srbiću.

Naša osma medalja u Tokiju i prva u gimnastici nakon 13 godina. Tada je na konju do srebra došao Filip Ude 

12.31

Odličan nastup japanske uzdanice Hashimota. Vidjet ćemo je li ovo bilo bolje od Tinove izvedbe. I skočio je na prvo mjesto. 15.066 za njega. 

TIN JE PRVI!

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Tin je prvi! Dobio je 14.900 bodova. Ma bravo majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Medalja je u džepu, još dvojica su na redu. 

12.27

FANTASTIČAN NASTUP TINA SRBIĆA! Ovo mora biti medalja! Odradio je vježbu bez većih pogrešaka, ma ovo mora biti za prvo mjesto 

Komentari 238