Obavijesti

Sport

Komentari 11

Srna se zeznuo: Dinamo će se protiv Šahtara samo braniti...

Srna se zeznuo: Dinamo će se protiv Šahtara samo braniti...
1

Uh..., da, dođe mi da odjenem dres i zaigram! Ali svemu dođe kraj, ja sam izabrao da je gotovo prije tri mjeseca, upustio sam se u avanturu, vratio kući, živimo i radimo u teškim uvjetima, čekamo da se vratimo na svoju Donbas Arenu, gdje bi nam sve bilo lakše

VIDEO

Otvoreno je sve do kraja, mi još možemo biti i zadnji i treći i drugi, počeo je kratak razgovor za PlanetSport pola sata prije utakmice u Harkivu Darijo Srna (37).

Pokretanje videa...

00:15

Legenda "vatrenih", bivši kapetan, danas je pomoćni trener Šahtara. I sa svojim starim rivalom, još iz dana u Hajduku, bori se za prolazak skupine u Ligi prvaka.

- Nismo očekivali takav rezultat u utakmici Dinama i Atalante, ali Dinamo je pokazao kvalitetu, karatkter, da momčad ima glavu i rep, kao i individualnu kvalitetu i momčadski duh. A to je važno u Ligi prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Srna i Zahora u Harkivu opet bili na suprotnim stranama...
Srna i Zahora u Harkivu opet bili na suprotnim stranama...

Dinamo je krenuo bez Petkovića, s tek zaliječenim Ademijem, ali i Šahtar je imao problema sa sastavom.

- Ismaily je osjetio zadnju ložu prije četiri dana, pa opet jučer, tako da igra bez treninga. Riskiramo s njim, ali pobjeda nam treba, ofenzivni smo, Konopljanka igra umjesto Kovalenka - govorio je Darijo.

- Može nas Dinamo iznenaditi, možemo i mi njih, ali ne očekujem ofenzivan Dinamo, igrat će 5-4-1 i u napadu 3-4-3 s Oršićem i Olmom koji imaju individualnu kvalitetu i Ademijem koji se ubacuje iza leđa. Dobro smo ih analizirali, a sad ovisi puno o igračima na terenu - rekao je Darijo i nije previše pogodio je "modri" su njegovoj momčadi zabili dva gola i izborili remi 2-2.

Stipe Pletikosa iz zagrebačkoga ga je studija pitao dođe li mu da odjene dres i zaigra.

Postao moćan atentatom, Srna ga je jedini iz kluba smio zvati
Postao moćan atentatom, Srna ga je jedini iz kluba smio zvati

- Uh..., da, dođe mi! Ali svemu dođe kraj, ja sam izabrao da je gotovo prije tri mjeseca, upustio sam se u avanturu, vratio kući, živimo i radimo u teškim uvjetima, čekamo da se vratimo na svoju Donbas Arenu, gdje bi nam sve bilo lakše - zaključio je Srna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu