Obavijesti

Sport

Komentari 0

Srna je skrivio penal u porazu, remi Juvea protiv M'gladbacha

Srna je skrivio penal u porazu, remi Juvea protiv M'gladbacha
8

Šahtar hrvatskog dvojca Srna-Eduardo nije se dobro proveo u Švedskoj kod Malmöa, dok je Mandžo od prve minute zaigrao u remiju Juvea protiv M'gladbacha

VIDEO

Mario Mandžukić vratio se u prvi sastav Juventusa nakon izbivanja zbog ozljede, ali nije uspio napraviti prevagu u 70 odigranih minuta utakmice "stare dame" protiv Borussije Mönchengladbach u trećem kolu Lige prvaka. Utakmica je završila bez golova, no Talijani će biti puno zadovoljniji jer su zadržali vodstvo u skupini D.

A tamo im se priključio Manchester City nakon što je u finišu dramatično svladao Sevillu 2-1. U utakmici koja je imala krvavi uvod Andalužani su poveli u 30. minuti preko Jevgena Konopljanke, a izjednačio je samo šest minuta poslije Adil Rami golom u vlastitu mrežu. Pobjedu je "građanima" donio Kevin De Bruyne u prvoj minuti nadoknade.

Wolfsburg je veliki dobitnik trećeg kola u skupini B. Pobijedili su Nijemci PSV Eindhoven kod kuće 2-0 golovima Basa Dosta i Maxa Krusea početkom drugog poluvremena i zasjeli na čelo ljestvice sa šest bodova, a na ruku im je išao remi CSKA-a i Manchester Uniteda u Moskvi (1-1) u drugoj utakmici. Uz to, Nizozemci nisu iskoristili penal u završnici.

Seydou Doumbia doveo je Ruse u vodstvo iz popravnog pokušaja nakon neiskorištenog penala Romana Jeremenka u 15. minuti, a Anthony Martial se, nakon skrivljenog penala zbog igranja rukom, iskupio izjednačujućim golom glavom za konačnih 1-1 u 65. minuti. United i CSKA imaju po četiri boda, PSV je na tri.

Madridski Atlético potvrdio je ulogu favorita protiv kazahstanske Astane i slavio na Vicente Calderónu 4-0 uz golove Saúla Ñígueza, Jacksona Martíneza, Ólivera Torresa i autogol Denisa Dedečka. Marin Aničić nije bio u konkurenciji za nastup za goste.

U drugoj utakmici Galatasaray je na domaćem terenu stigao do pobjede protiv Benfice 2-1 nakon preokreta. Nicolás Gaitán zabio je za Portugalce u drugoj minuti, a do poluvremena su Selçuk İnan i Lukas Podolski postavili 2-1.

Malmö je u dvoboju za treće mjesto u skupini A i nastavak natjecanja u Europskoj ligi svladao Šahtar 1-0 golom Markusa Rosenberga iz 17. minute. Imali su domaćini i penal u 56. minuti nakon što je hrvatski reprezentativac Darijo Srna, koji je igrao svih 90 minuta, srušio Bergeta i dobio žuti karton, ali Pjatov je obranio udarac Đurđića. Eduardo je igrao od 71. minute.

Skupina A:

Skupina B:

Skupina C:

Skupina D:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...