Obavijesti

Sport

Komentari 5

Srpska legenda: Kad smo igrali protiv Hrvata, izgledalo je kao da se mrzimo najviše na svijetu

Srpska legenda: Kad smo igrali protiv Hrvata, izgledalo je kao da se mrzimo najviše na svijetu

Svi su imali takav dojam, pa su nas ispitivali kakvi smo s Hrvatima. Pa, sjajni, kad se završi utakmica. Tko god dobio, tko god izgubio, idemo dalje, prisjetio se Danilo Ikodinović

VIDEO

Danilo Ikodinović (43) bio je veliki igrač, jedan od najvećih koje je imao srpski vaterpolo. Uostalom, uzmite samo ove činjenice; bio je prvak svijeta u Montrealu, tri puta prvak Europe u Budimpešti, Kranju i Beogradu, olimpijski viceprvak u Ateni, klupski prvak Europe s Pro Reccom...

I, ništa čudno, često je on bio igrač koji je znao uništiti hrvatske nade na velikim natjecanjima. I evo kako su te utakmice izgledale iz njegovog kuta.

Pokretanje videa...

01:24

- U bazenu je to prštalo na sve strane, kao da se mrzimo najviše na svijetu, tako je to izgledalo - rekao je u mikrofon Sportkluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svi su imali takav dojam, pa su nas ispitivali kakvi smo s Hrvatima. Pa, sjajni, kad se završi utakmica. Tko god dobio, tko god izgubio, idemo dalje.

Fatović i Filipović

Prije dvije godine, kada su Hrvatska i Srbija igrale polufinale Eura u Barceloni, Ikodinović je kao potpredsjednik VSS-a ozbiljno podigao prašinu komentarom na udaranje Lorena Fatovića šakom kapetana Srbije Filipa Filipovića.

- Hvala tom debilu što je udario Filipovića, drago mi je da smo pokazali Hrvatima kako se igra. Ne znam je li on sportaš ili kriminalac, ako si kriminalac, bavi se kriminalom, nek te ubiju, nek ti rade što hoće. Njegov otac je bio sjajan tip, ali ovaj je očito negdje pogriješio. No nisu ni naši ostali dužni, prebili smo ih k'o mačke - govorio je tada.

Ikodinović je priznao da je ozbiljno pogriješio 2008. godine kada je doživio je tešku prometnu nesreću zbog koje je morao završiti karijeru s 33 godine. 

- Pogriješio sam, popio sam, vozio sam brzo, katastrofu sam napravio, sebi i svojoj obitelji - priznao je Ikodinović koji se nekoliko godina kasnije razveo od Nataše Bekvalac.

- Samo Nataša i ja znamo što se dogodilo te noći.

Od Stare 2016. godine popularni "Dača" braku je s odbojkašicom Majom Ognjenović.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Naravno da sam od ranije znala tko je on. Vaterpolisti su dugo bili heroji naše nacije, ali sam Danila uvijek smatrala kao posebnog igrača i čovjeka. Naše upoznavanje je bilo spontano i ubrzo smo shvatili da smo jedno za drugo. Brzo smo počeli živjeti zajedno, bilo nam je jasno da smo polovica koja onoj drugoj nedostaje - kazala je reprezentativka Srbije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića