Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Gol protiv Intera draži mi je od prolaza, a još idem tramvajem'

'Gol protiv Intera draži mi je od prolaza, a još idem tramvajem'
21

'Još uvijek idem tramvajem doma. Upisao sam vozački, na sedmom sam satu. Nisam vozio jer su me zeznule pipreme, ali sad ću opet', raduje se mladi stoper i velika nada hrvatskog prvaka Joško Gvardiol...

VIDEO

Dinamo je za svoje mladiće i svoj ponos organizirao doček na Maksimiru, a stigli su 15-ak minuta prije nego li je bilo najavljeno. Dočekao ih je s tortom predsjednik Dinama Mirko Barišić koji im se obratio i s nekoliko prigodnih riječi nakon što su i drugu godinu zaredom izborili osminu finala Lige prvaka mladih. U teškoj i tvrdoj utakmici pao je Dinamo Kijev nakon lutrije jedanaesteraca rezultatom 4-3. 

Osim njega, na dočeku su bili i Antonio Marin i Tomislav Krizmanić koji nisu mogli biti s njima na utakmici, ali su prepoznali važnost podrške suigračima.

Zagreb: Doček juniora Dinama nakon plasmana u osminu finala Lige prvaka

O svom uspjehu progovorili su naravno i sami igrači. Joško je jedan od juniora koji je igrao i za prvu momčad. Zabio je i gol protiv Intera, a jel' mu to draže od osmine finala Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:24

- Malo nam je let kasnio, kasnije smo došli u Kijev, ali nije nas to previše omelo. Imali smo dovoljno odmora cijeli tjedan. Težak protivnik i jako teška utakmica, a malo nam vrijeme nije išlo uz ruku. Borili smo se do kraja, u drugom dijelu utakmice smo vodili igru, ali uz sreću smo prošli na penale. Penali su bili jako stresni, najgore mi je što dugo traje, volio bi kad bi završilo sve u 10 minuta. - pojadao se za 24sata mladi stoper pa pohvalio kolegu:

- Renato nas je spasio i svaka čast mu na tome - rekao nam je mladić sa zagrebačkih Srednjaka koji je već sa 17 godina okusio i kako je igrati s prvom momčadi hrvatskog prvaka, a u svom je drugom susretu odigrao svih 90 minuta i srušio zaprešićki Inter.

- Gol za seniore protiv Intera iz Zaprešića mi je draži od osmine finala, ali bilo bi mi drago kada bismo dogurali dalje nego prošle godine. Ova godina nam je teža, dobili smo najtežu grupu, izgurali smo, sad smo tu gdje jesmo, čekamo ždrijeb sutra.

A koga bi htjeli za protivnika?

- Mislim da smo spremni i kvalitetni, da možemo uzeti pobjedu protiv bilo koga. Tako mi je svejedno s kim ćemo igrati.

Gvardiol je oduševio navijače Dinama nakon što je 'uhvaćen' kako se vozi tramvajem. Tada je u intervjuima mnogobrojnih zaiteresiranih medija izjavio kako je njemu to sasvim normalno. 

- Ma to je tako skroman dečko - čulo se od poznanika mladog dinamovca, a on sve promatra sa iskrenim smiješkom na licu. Sada je napunio 18 i upisao vozački, no pripreme s momčadi malo ga koče u odrađivanju vožnje. 

- Još uvijek idem tramvajem doma. Upisao sam vozački, na sedmom sam satu. Nisam vozio jer su me zeznule pipreme, ali sad ću opet - raduje se mladi stoper.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani