Obavijesti

Sport

Komentari 15

Stanković i Zanetti na Rujevici: Inter i Rijeka odigrali za djecu

Stanković i Zanetti na Rujevici: Inter i Rijeka odigrali za djecu
11

Veterani milanskog Intera odigrali su prijateljsku utakmicu s veteranima Rijeke. Na Rujevici je bilo 2500 gledatelja, završilo je 1-1, a igrači su skupljali novac za djecu

VIDEO

Za Inter je u prvom poluvremenu gol postigao Alessandro Bianchi a na samom kraju utakmice, za domaćine je iz iz penala izjednačio Edo Flego. Sudio je hrvatski sudac međunarodne karijere Ivan Bebek.

Za Inter su nastupili ugledni bivši igrači poput legendarnog kapetana Javiera Zanettija, potom Dejan Stanković, Franceso Toldo, Dino Baggio i Giorgos Karagounis, a za Rijeku Mladen Mladenović, Mladen Žganjer, Daniel Šarić, Damir Milinović, Elvis Brajković, Ahmad Sharbini i drugi.

Prije središnje utakmice susreli su se momčadi "All star" i "Humanih zvijezda", u kojima su nastupili neki od bivših nogometaša, rukometaša, majstora borilačkih sportova, novinara i glazbenika.

Utakmica je organizirana s ciljem prikupljanja sredstava za Udrugu DIRA, obitelji djece s poteškoćama u razvoju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova utakmica je prvo događanje u sklopu humanitarne manifestacije "Sve za djecu - Kao kap vode na dlanu", kojoj je cilj prikupiti najmanje 500.000 nužnih kuna za uređenje i opremanje prostranijeg i prilagođenijeg prostora za djelovanje riječke udruge DIRA od dosadašnjeg površine 70-tak četvornih metara, na kojem svakodnevno boravi pedesetak obitelji s djecom s oštećenjima u razvoju.

Za tri dana, u petak, 15. travnja, na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske će se održati humanitarni koncert na kojem će nastupiti neka od najvećih glazbenih imena Rijeke i Primorsko-goranske županije, ali i zasad još neimenovani glazbeni gosti, kao posebno iznenađenje.

Istodobno, u obližnjem restoranu će se prirediti "call centar" u kojem će se na telefonske pozive na broj 060 9009, putem kojih će građani darovati po pet kuna, javljati poznati Riječani i Primorci. Otvoren je i poseban žiro račun, na kojem se prikupljaju donacije, tako da će prihod s utakmice biti samo dio ukupnog iznosa, doznaje se od organizatora.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.