Staro-novo lice: Schmeichel se vratio u United kao ambasador | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 4

Staro-novo lice: Schmeichel se vratio u United kao ambasador

Staro-novo lice: Schmeichel se vratio u United kao ambasador
1

Na Old Traffordu pojavilo se opet dobro znano lice, ono Petera Schmeichela. Slavni Unitedov golman ipak ne obnavlja karijeru, vratio se kako bi bio klupski ambasador

VIDEO

U redove Manchester Uniteda ove se sezone vratio Paul Scholes, a čini se kako Sir Ferguson i 'crveni vragovi' ne mogu bez još jednog od svojih legendarnih igrača. Scholes je uskočio u dres i ponovno istrčao na travnjak, a jedna od ikona Uniteda, danski golman Peter Schmeichel ipak će ostati u odijelu i promatrati bivše suigrače s tribina. Naime sada već 48-godišnji golman postao je klupski ambasador.

Ne može, čini se, United bez igrača koji su obilježili njegovu uspješnu povijest, a ne mogu ni oni bez atmosfere s Old Trafforda. Stoga se pozivu da promovira klub spremno odazvao i Danac.

- Velika je čast postati ambasador Manchester Uniteda. Proveo sam puno sretnih godina u klubu i postigao neke od svojih najvećih sportskih uspjeha igrajući ovdje, pa sam bio oduševljen kada mi je ponuđena ova uloga. Veselim se ponovnoj suradnji s Unitedim kao i ponovnim susretima sa svojim bivšim suigračima – rekao je legendarni Danac za službenu web-stranicu Manchester Uniteda.

Pet premierligaških naslova, tri FA kupa, četiri Charity Shielda, jedan ligaški kup, jedan naslov Lige prvake i još jedan UEFA Superkup, to je cijela kolekcija naslova koju je golman skupio u osam sezona provedenih u dresu Uniteda.

Schmeichel se tako pridružio Bobbyju Charltonu, Bryanu Robsonu, Garyju Nevilleu i Andrewu Coleu koji već ponosno promoviraju svoj klub u svijetu.


Pogledajte video i podsjetite se zašto su ga navijači 'vragova', i ne samo, toliko voljeli....


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner