Obavijesti

Sport

Komentari 8

Stepančić ne odlazi u PSG: Za Luku je i mlijun kuna premalo

Stepančić ne odlazi u PSG: Za Luku je i mlijun kuna premalo
1

PSG ga želi, ali on ima još tri godine ugovora. Želimo biti još jači, ne slabiji, kaže direktor Zagreba Ante Ančić. Parižani nude oko milijun kuna, no Zagreb to odbija

VIDEO

Vidim da se priča o odšteti od 120.000 eura za Luku Stepančića, ponuda PSG-a doista je tu negdje, ali što će nama tih milijun kuna? Klubu poput našeg to je mjesec dana života, rekao je direktor PPD-a Zagreba Ante Ančić.

Prevedeno, Stepančić ostaje u Zagrebu. Iako bi spomenuta odšteta bila rukometni rekord posljednjih godina.

- U zadnje tri godine nitko u Europi nije za igrača platio odštetu veću od 100.000 eura. Ipak je ovo rukomet, ne može se to uspoređivati s nogometom. Pa više zaradi Dinamo kad proda kadeta ili juniora nego mi kad prodamo reprezentativca - kaže Ančić.

Čak i najjači klubovi gotovo u pravilu čekaju da igračima isteknu ugovori. Stepančić, jednako kao Mandalinić, Ivić i Obranović, vezani su ugovorom do 2018., jedino je Ilija Brozović u situaciji da bira.

- Njemu ugovor istječe na kraju sezone, dali smo mu ponudu da potpiše novi i sad čekamo njegovu odluku. Ako ne pristane na naše uvjete, on će biti jedini naš igrač koji će otići - rekao je direktor PPD-a Zagreba pa pojasnio:

- Želimo sljedeće sezone biti još bolji, možda i napasti SEHA ligu, a u Europi biti još bolji. Zato želimo zadržati ovu momčad na okupu, ali i dodatno je pojačati u okviru naših mogućnosti.

Pod tom sintagmom direktor Ančić podrazumijeva...

- Gledajte, sigurno nam neće doći nitko koga biste vi novinari mogli nazvati zvučnim pojačanjem. Oni koji su zvučni nama su preskupi - racionalan je Ančić.

Od ranije se zna da odlazi golman Stevanović, a na njegovo mjesto mogao bi uskočiti Venio Losert (38):

- Muči ga ozljeda i ne zna hoće li još braniti. Produlji li karijeru za godinu dana, mi smo zainteresirani.

Veselin Vujović odgodio je potpis novog ugovora, ne želi voditi momčad bez ambicija. Bude li sve po ovom planu, ako Brozović i ode, a svi ostali ostanu, bit će to argument u korist nastavka suradnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu