Sport

Komentari 3

Pelea (81) su pustili iz bolnice

Pelea (81) su pustili iz bolnice

Pacijent je stabilno i nastavit ćemo s liječenjem tumora debelog crijeva koji je otkriven u rujnu. Sada je pušten kući, stoji u priopćenju bolnice koju je napustio brazilski nogometaš

Pele (81), legendarni brazilski nogometaš, otpušten je iz bolnice Albert Einstein u Sao Paulu te će božićne blagdane provesti u obiteljskom okruženju.

Podsjetimo kako je u rujnu, kada je posjetio bolnicu zbog rutinskog pregleda, otkriven tumor debelog crijeva kod nekadašnjeg brazilskog nogometnog asa, nakon čega je vrlo često boravio u bolnici. Kako zbog operacije (koja je obavljena 4. rujna), a potom i kemoterapija te dodatnih pregleda.

- Pacijent je stabilno i nastavit ćemo s liječenjem tumora debelog crijeva koji je otkriven u rujnu. Sada je pušten kući - službeno je izvješće iz bolnice, a prenosi Reuters.

FILE PHOTO:  Soccer legends Maradona and Pele

U prvim danima prosinca Pele je posljednji put primljen u bolnicu te je u njoj ostao više od dva tjedna, za koje je vrijeme bilo vrlo malo informacija o njegovom stanju. Inače, pri tom dolasku u bolnicu njegova je obitelj objavila kako će Pele u bolnici biti tek nekoliko dana, ali ostanak se odužio sve do ove posljednje informacije o odlasku doma.

Podsjetimo kako je 81-godišnji Pele tijekom velike nogometne karijere osvojio tri svjetska prvenstva (1958., 1962. i 1970. godine), a ujedno je sa 77 pogodaka u 92 nastupa najbolji strijelac brazilske reprezentacije svih vremena.

Najčitaniji članci