Obavijesti

Sport

Komentari 64

Stigla osmorica, Majer uskoro na liječnički, Leovac potpisao

Stigla osmorica, Majer uskoro na liječnički, Leovac potpisao
5

Damian Kadzior, Luka Menalo, Mario Šitum, Ivan Šunjić, Emir Dilaver, Mislav Oršić, Bojan Knežević i Adrian Šemper su stigli, Leovac je potpisao, Majer mora na liječnički, a stiže vjerojatno i Theophile-Catherine

VIDEO

Svečano je danas bilo u jednoj od loža maksimirskog stadiona gdje je Dinamo predstavio novog sponzora i pojačanja. Dinamo će iduće sezone na dresu nositi ime glavnog sponzora Lana Grupe iz Karlovca. U Dinamu nisu htjeli otkriti koliko je vrijedan ugovor, ali doznajemo da se radi o višemilijunskom ugovoru u kunama. Ugovor je potpisan uz šampanjac, a nakon toga je hrvatski prvak predstavio pojačanja za novu sezonu.

Damian Kadzior, Luka Menalo, Mario Šitum, Ivan Šunjić, Emir Dilaver, Mislav Oršić, Bojan Knežević i Adrian Šemper predstavljeni su u Maksimiru, a neki od njih su povratnici s posudbe, a nakon toga je potpisao i Marin Leovac koji je prije dva tjedna prošao liječnički pregled, a da potpisuje ugovor je potvrdio i trener Nenad Bjelica.

- Leovac je na potpisu ugovora, Lovro Majer mora proći liječnički i želimo dovesti još jednog stopera - rekao je Bjelica.

Taj bi stoper, kao što smo već pisali, trebao biti Kevin Theophile-Catherine koji dolazi iz St. Etiennea, a potpisati bi trebao do kraja tjedna.

Dinamo je doveo Lovru Majera: 'Istina je, dolazim u Maksimir'
Dinamo je doveo Lovru Majera: 'Istina je, dolazim u Maksimir'

Majer nam je sinoć ekskluzivno otkrio kako dolazi u Dinamo i finiširaju se posljednje sitnice oko njegova transfera te bi danas ili sutra trebao biti na liječničkom.

- Imamo širok kadar od 30-ak igrača, ali će tu na kraju ostati 24 igrača i tri golmana - rekao je Bjelica i otkrio da će se Soudani momčadi priključiti idući ponedjeljak, no pitanje je koliko će se dugo Alžirac zadržati u Maksimiru.

- Ovaj tjedan ćemo trenirati u Zagrebu, u subotu imamo u Maksimiru utakmicu protiv Rabotničkog, a nakon toga idemo na pripreme u Sloveniju. Tamo ćemo imati četiri utakmice, protiv Gabale, Krakovije i Austrije Klagenfurt, a četvrti protivnik će biti slovenski drugoligaš ili mađarski prvoligaš - rekao je Bjelica koji se kratko osvrnuo i na nastup Hrvatske:

- Dobro smo krenuli, ostavili smo dobar dojam, za izbornika nemam nikakav savjet za Argentinu, on to sve najbolje zna. Bitno je proći prvi krug i pokušati biti prvi da bismo izbjegli Francusku.

Također, doznali smo i da je Dinamo kupio 50 ulaznica po cijeni od 30 kuna za sutrašnje malonogometne utakmice na Šalati u spomen na tragično preminule igrače Futsal Dinama Matiju Capara i Oskara Kadrnku. Podsjetimo, cjelokupni prihod s tih utakmica ići će obiteljima tragično stradalih igrača, a i 'modri' su ovom gestom odlučili pomoći.

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica