Obavijesti

Sport

Komentari 170

Dinamo dugo lomio Dragovoljac pa riješio sve u drugom dijelu

Dinamo dugo lomio Dragovoljac pa riješio sve u drugom dijelu

Hrabri Dragovoljac imao je šanse, u prvom poluvremenu stvorio je niz odličnih prilika, no izostalo je realizacije. A Dinamo je u nastavku ubacio u brzinu više pa riješio susret pogotkom Andrića i autogolom Smolčića

U susretu 29. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Hrvatski dragovoljac 2-0, a oba gola "plavi" su postigli u nastavku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo u pogon pustio tramvaj s motivima iz 1982., a Ćiro nam rekao: 'Još uvijek dobijam ponude' VIDEO

U susretu između aktualnog prvaka i "fenjeraša" bodovi su i prije susreta upisani "plavima". Posebice što je Dinamo u prva tri međusobna ogleda ove sezone ubilježio tri pobjede uz 14-0 razliku pogodaka.

Međutim, ovoga puta je Dinamo daleko teže nego što se očekivalo stigao do tri boda.

Gosti su već u prvoj minuti imali sjajnu priliku, no Karrica i Frigan nisu najbolje reagirali. Dinamo je zaprijetio u šestoj minuti preko Petkovića, no Šubarić nije imao previše problema. Možda i najkonkretniju priliku Dinamo je imao u 33. minuti, međutim Šubarić je s dvije intervencije spasio Dragovoljac. Prvo je pucao Bočkaj, a potom i Andrić.

Dinamo i Dragovoljac sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Hrvatski prvak je poveo u prvoj minuti nastavka. Oršić je pucao, obrana Dragovoljca je otklonila opasnost, no lopta se odbila do Bočkaja na lijevoj strani koji je ubacio pred vrata, a Andrić zabio za 1-0.

Dinamo i Dragovoljac sastali se u 29. kolu HT Prve lige

U 77. minuti Emreli je silovito opalio s više od dvadeset metara i zatresao prečku, a pitanje pobjednika razriješeno je u 82. minuti nakon što je Smolčić postigao autogol.

Baturina je praktički u svojoj prvoj akciji sjajno prošao kroz suparničku obranu te ubaciti pred gol. Tamo se našao Smolčić nesretno i nespretno uguravši loptu u vlastitu mrežu.

Dinamo i Dragovoljac sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Na ljestvici vodi Dinamo sa 60 bodova, tri više od Osijeka kojeg večeras očekuje derbi protiv Hajduka. Rijeka je treća sa 55 bodova, a Hajduk ima 52 na četvrtoj poziciji.

Dragovoljac je na začelju sa 14 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
29. kolo HNL-a 17:00 sati , Stadion Maksimir, Zagreb
Dinamo
Andrić 46', Smolčić 81' (ag)
2 : 0
Dragovoljac
Sortiranje događaja

KRAJ! Dinamo je pojačao u nastavku pa na koncu slavio protiv Dragovoljca. Sada će mirno čekati rasplet derbija između Osijeka i Hajduka.

90+2'

Nezgodno pred golom Dinama u zadnjim trenucima. Tamo je Livaković nakon udarca gostiju čistio loptu s gol crte, no ona nije htjela u mrežu!

Igrat će se još dvije minute sučeva dodatka.

87'

Promjena kod Dragovoljca. Iz igre je izašao Hodža, a ušao Kukoč.

81'

GOOOOOOL! Baturina je u prvoj akciji pokazao fantastičan nos za prostor. Maestralno je projurio kroz obranu Dragovoljca, praktički sve sam napravio, probio se po desnom boku pa ubacio loptu u sredinu. Tamo se našao nesretni Smolčić, koji ju je ugurao u vlastitu mrežu i Dinamo desetak minuta prije kraja stiže do drugog pogotka.

Komentari 170