Obavijesti

Sport

Komentari 530

Blijedi Dinamo izvukao 'nulu': Livaković čudesno spašavao, Mišić u sudaru ozlijedio Ademija

Blijedi Dinamo izvukao 'nulu': Livaković čudesno spašavao, Mišić u sudaru ozlijedio Ademija

Potpuno nevidljiv u prvom, Dinamo je pred 1886 gledatelja krenuo igrati tek polovicom drugog dijela. Najbolje šanse pripale su Lokomotivi, a Livaković je u dva navrata skinuo stopostotne zicere - Pivariću i Cipetiću

Odigrana je posljednja utakmica 24. kola Prve HNL u kojoj nije bilo pogodaka. Kiksali su nogometaši Dinama koji su na maksimirskom stadionu odigrali 0-0 s Lokomotivom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo otputovao u Sevillu VIDEO

Posve mlako i bezidejno Dinamo je odigrao prvih 45 minuta u kojima ni jednom nije na pravi način zaprijetio Lokomotivi. Gosti su bili energičniji, odlučniji i bolji pa su tako imali i bolje prilike.

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 24. kolu HT Prve lige

U najboljoj šansi, u 12. minuti, našao se Josip Pivarić koji se lakoćom probio kroz Dinamovu obranu. Malo iskosa je izbio sam ispred Livakovića, ali je vratar Dinama dobro reagirao. Samo nekoliko minuta kasnije zaprijetio je i Kulenović.

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 24. kolu HT Prve lige

Trener Dinama Željko Kopić na poluvremenu je napravio tri izmjene, a aktualni prvak je ipak zaigrao nešto žešće u nastavku. No, i dalje Dinamo nije stvarao velike prilike u kontinuitetu, a obrana Lokomotive relativno je lako odbijala te nalete.

Opet je najbolju šansu imala Lokomotiva, ali u 70. minuti Cipetić nije bio miran u završnici, to jest ponovno je fantastično reagirao Livaković, koji je danas bio najzaslužniji što Dinamo nije primio gol. Kako se bližio kraj susreta tako je pritisak Dinama rastao. U 89. minuti sjajnu je šansu imao Šutalo, ali je njegov udarac glavom odlično obranio Nevistić i Lokomotiva se do kraja uspjela obraniti.

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 24. kolu HT Prve lige

Dodajmo i kako se na ovom susretu ozlijedio kapetan Dinama Arijan Ademi uoči uzvratnog ogleda play-offa Europske lige protiv Seville (četvrtak, 18:45 sati). U tragikomičnoj situaciji vlastiti suigrač Josip Mišić sudario se s kapetanom Dinama pogodivši ga koljenom u butni mišić. Ademi se prvo vratio u igru, ali samo nekoliko minuta kasnije odšepao pa iz očaja, ljutit zbog ozljede, nogom udario klupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
24. KOLO HNL-A 17:05 sati , Stadion Maksimir, Zagreb
Dinamo
0 : 0
Lokomotiva
Sortiranje događaja

KRAJ NA MAKSIMIRU!

Dinamo je tek pred kraj utakmice uhvatio ritam i pritisnuo Lokomotivu koja se povukla. Do tada, igrala je samo jedna momčad i 'plavi' samo zahvaljujući fantastičnom Livakoviću nisu primili gol.

Bio bi veliki udarac Željku Kopiću da je ispustio sva tri boda u borbi za naslov, ovako će se morati zadovoljiti i bodom.

90+6'

Pucao je Bulat pa tražio penal! Raširili su ruke dinamovci, ali sudac Pajač je ponovno odlučio da penala nema. I nije ga bilo, igrač Lokomotive je nogama zaustavio udarac.

90+3'

Ništa od penala za Dinamo.

90+3'

Pajač i suci u VAR sobi pregledavaju snimku i vijećaju hoće li Dinamo dobiti penal. Maleš je bio u skoku i pitanje je je li igrao rukom.

Igrat će se pet minuta nadoknade.

Komentari 530