Obavijesti

Sport

Komentari 276

Rafa pomeo Novaka i izjednačio se s Federerom sa 20 GS titula!

Rafa pomeo Novaka i izjednačio se s Federerom sa 20 GS titula!

Nevjerojatni Rafael Nadal u tri je seta slomio Novaka Đokovića za 13. naslov osvajača Roland Garrosa! Ekspresno je uzeo prva dva seta, dao malo nade Novaku u trećemu i onda pred sam kraj seta uzeo sve

Nevjerojatni Rafael Nadal osvojio je svoj 20 grand slam turnir te 13. Roland Garros svladavši u finalu u Parizu Srbina Novaka Đokovića s 6-0, 6-2, 7-5 za dva sata i 42 minute igre. 

French Open

Bila je to stota pobjeda na njegovom omiljenom turniru, osvojio je turnir bez izgubljenog seta, a u Parizu ima omjer od 100 pobjeda i samo dva poraza! Izjednačio se i sa Rogerom Federerom sa 20 osvojenih grand slam naslova u povijesti.

French Open

Od samog početka uraganski je krenuo Nadal te u prvom setu skoro pa i nije griješio, a Novaku nije dao ni gema te je slavio sa 6-0. U istom je ritmu nastavio i u drugom setu te slavio sa nevjerojatnih 6-2, izgledalo je da bi meč mogao biti gotov u ekspresnom roku. Nastavio je s odličnom igrom i u trećem setu te uzeo break za 3-2, ali se ekspresno vratio Novak na 3-3 i poveo 4-3.

French Open

Dobio je srpski tenisač sad vjetar u leđa i ganjao treći set, ali je Nadal hrabro zaustavio poen za break te ukazao sucu kako je Novak napravio dvostruku pogrešku te zatim uzeo sljedeći servis gem za veliko slavlje.

French Open

Bio je ovo 56. međusobni susret trenutno dva najbolja igrača na svijetu i deveti u finalima grand slama. Ukupan omjer je sada 29-27 za Đokovića, a u finalima grand slamova je 5-4 za Nadala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Finale Roland Garrosa 15:00 , Paris, Francuska
Sortiranje događaja
NADAL POBJEDNIK

Završio je sve Rafael Nadal i zaustavio Đokovića u tri seta! Nije mogao ništa srpski tenisač, a Španjolac je uzeo 13. naslov na pariškoj zemlji!

BREAK NADAL 5-6

Što se događa?! Kako je Nadal hrabro zaustavio poen na svojoj break lopti i pokazao kako je Đoković naoko siguran drugi servis ipak poslao u aut. Rafa se opet vratio i servira za 13. titulu na Roland Garrosu!

NADAL 5-5

Nakon što se uspješno obranio Nadalovim napadima, Đoković nije imao šanse na servisu Španjolca. Izgleda da je Rafa opet počeo igrati kao većinu vremena u meču, odlično izgleda Španjolac, ali i Novak. Čeka nas vrhunska završnica seta.

NADAL 4-4

Ne da se ni Nadal! Nakon što je malo stao, opet je krenuo po starom španjolski tenisač. Đoković igra sve bolje te sad Rafa ima više izazova, a pitanje je hoće li uspjeti završiti stvari u ovom set.

ĐOKOVIĆ 4-3

Evo povratka! Pustio je emocije najbolji svjetski tenisač i preokrenuo stvari u trećem setu! Odigrao je najbolji servis gem u meču i sad kreće dalje. Izgledalo je kako je sve izgubljeno, ali još ćemo neko vrijeme gledati tenis iz Pariza!

Komentari 276