Obavijesti

Sport

Komentari 53

Stipe želi revanš s Ngannouom: 'Sljedeći put ću biti puno teži'

Stipe želi revanš s Ngannouom: 'Sljedeći put ću biti puno teži'

Nakon što sam ga zahvatio desnom rukom kratko sam zastao i bio je dovoljno taj djelić sekunde. Kontrirao me lijevim krošeom i dogodilo se sra**e, rekao je Stipe Miočić o borbi s Ngannouom

VIDEO

Prošlo je mjesec dana od posljednje borbe Stipe Miočića (38). Američki borac hrvatskog porijekla izgubio je od Francisa Ngannoua i ostao bez UFC-ovog teškaškog pojasa. 

Pokretanje videa...

Stipe Miočić pomaže Petrinji 00:47

Miočić je prvi put pojas osvojio 2016. godine kada je pobijedio Werduma, a branio ga je čak triput. Izgubio ga je od Cormiera 2018. godine, ali onda je potom prvo vratio pojas pa ga u kolovozu prošle godine obranio. Prema mnogima je najbolji teškaš u povijesti UFC-a i već je pokazao veličinu, no ovaj put protiv Ngannoua nije imao šanse.

MMA: UFC 260

Stipe se nakon poraza povukao u obiteljsku oazu te se odmarao u društvu supruge Ryan-Marie i kćerkice Meelah. Kratko se na Instagramu osvrnuo o borbi, htio je zavidati rane i odmoriti se. Dok je on punio baterije, drugi su špekulirali o njegovoj karijeri, neki su smatrali da je ovo kraj jedne ere, ali Miočić ne odustaje.

Gostovao je u podcastu Pata McAffeja te jasno dao do znanja da želi vratiti ono što mu pripada, a to je teškaški pojas. No, svjestan je da je u prošlom meču pogriješio jednoj stvari.

- Želim vratiti ono što je moje. Pokušavam doći na 113 kilograma. Prošli put sam bio na 105, ali ne zato što sam planirao, nego zbog treninga. Uistinu ću pokušati pridržavati se plana i nabaviti masu. Na ovoj težini sam se osjećao odlično, ali dodatnih osam kilograma će mi pomoći, osjećat ću se jači. On je stvarno velik tip - rekao je Stipe.

Odlično je krenuo u borbu, taktika je bila jasna, prepustiti Ngannou dominaciju i pričekati da se ispuše. No, Stipi je u jednom trenutku pala koncentracija, a to je kamerunski div iskoristio i bombom ga poslao na pod. 

- Osjećao sam se dobro u borbi, plan je bio prepustiti mu prvu rundu. Nisam bio zabrinut jer sam znao kako je najjači u prvoj rundi. Osjetio sam nakon toga da počinje padati. Računao sam na još četiri runde. Nakon što sam ga zahvatio desnom rukom kratko sam zastao i bio je dovoljno taj djelić sekunde. Kontrirao me lijevim krošeom i dogodilo se sranje. Želim revanš protiv njega - kazao je Miočić.

MMA: UFC 260

Šef UFC-a Dana White nije htio otkriti koji je daljnji plan sa Stipom. No teško je vjerovati da će hrvatski borac odmah dobiti revanš s Ngannouom. Za očekivati je da će morati odraditi barem još jednu borbu kako bi potvrdio da i dalje pripada samom vrhu, a onda pokušati napasti Kamerunca i vratiti svoj pojas. 

No prije toga se mora odmoriti i posvetiti obitelji pa na ljeto dočekati dolazak sinčića Matea.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe