Sport

Komentari 6

Stipiću iz Hoffenheima hladan tuš: Mi slali ponudu? Nikada!

Stipiću iz Hoffenheima hladan tuš: Mi slali ponudu? Nikada!

'Možda je netko drugi?', zapitali su se iz Hoffenheima pokušavši naći rješenje za izjave Tomislava Stipića, trenera Slaven Belupa, koji se pohvalio da je imao ponudu legendarnog kluba...

U to vrijeme bila je ideja da Julian Nagelsmann bude moj asistent. Njemu je nedostajala licencija da bude glavni trener, naknadno ju je tek dobio, ali on je odbio tu opciju. Tako je Hoffenheim u posljednji tren odustao od mene i za trenera postavio Huuba Stevensa, prisjetio se Tomislav Stipić (40) davne 2016. u intervjuu za Spox und Goal.

Ipak, čuvši za ove memoare trenera Slaven Belupa, slavni njemački klub prolistao je malo svoju ponudu i potražnju pa primijetio da njega u analima - nema. Tako barem tvrdi glasnogovornik Hoffenheima Holger Kleim.

 - Ponuda za glavnog trenera iz Hoffenheima? Sigurno ne iz ovog Hoffenheima. Osim toga, niti ostatka priče se ne sjećamo. Žao mi je - stoji u tweetu.

Stipić je ispričao kako se u Kini, gdje je tada bio trener kluba Nantong Zhyjun, trebao napraviti novi, drugi Hoffenheim. Potpuna kopija već postojećeg kluba, senzacionalna ideja. No sada je ipak stigao demantij cijele ideje. 

Inače, Stipić je rođen u Tomislavgradu, a s 11 godina je preselio u Njemačku s obitelji gdje je igrao nogomet, ali i započeo trenersku karijeru. Sada je ipak stigao u Hrvatsku i od jeseni 2019. sjedi na klupi 'farmaceuta'.

 

 

Najčitaniji članci