Obavijesti

Sport

Komentari 41

Stipin dolazak ovaj put im nije donio sreću: Indiansi još čekaju

Stipin dolazak ovaj put im nije donio sreću: Indiansi još čekaju
6

Cleveland Indiansi imali su priliku u Chicagu osvojiti svoj prvi naslov nakon 1948., no Cubsi su smanjili na 3-2 i serija seli u Cleveland. Priliku da ih gleda u mogućem osvajanju naslova nije propustio Stipe Miočić

VIDEO

Chicago Cubsi smanjili su zaostatak za Cleveland Indiansima na 2-3 u pobjedama u finalu doigravanja američke profesionalne baseball lige (MLB) svladavši ih na svom Wrigley Fieldu sa 3-2 u petoj utakmici ovogodišnjeg "World Seriesa" zadržavši tako nadu u osvajanje svog prvog naslova prvaka nakon 108 godina.

Po prvi put u ovogodišnjem doigravanju Indiansi nisu uspjeli zadržati prednost nakon što su poveli 1-0. Jose Ramirez je solo "home runom" u drugoj izmjeni doveo goste u vodstvo, ali napad Cubsa "probudio" se u četvrtoj izmjeni kada su domaći igrači prvi puta u ovom finalu uspjeli ostvariti više od dva udarca.

Kris Bryant je solo "home runom" poravnao na 1-1, da bi vodstvo osigurali udarcima Anthonyja Rizza, Bena Zobrista i Addisona Russella. Javier Baez i David Ross su svojim "žrtvovanjima" osigurali još jedan bod Cubsima za 3-1.

Aktivnom igrom Rajaija Davisa i udarcem Francisca Lindora u šestoj izmjeni Indiansi su smanjili na 3-2, no minimalnu pobjedu Cubsima kojom su ostali u igri za naslov uspio je zadržati njihov izvrsni "closer" Aroldis Champman.

Šesta utakmica igrat će se u Clevelandu u noći s utorka na srijedu, a eventualna sedma na istom mjestu dan kasnije.

Prvak će postati ona momčad koja prva ostvari četiri pobjede. Cleveland je posljednji put prvak bio 1948. godine, a Chicago naslov čeka od 1908.

Stipe stigao u pomoć Indiansima

A priliku da uživo pogleda moguće osvajanje naslova svojih Indiansa u Chicagu nije propustio najjači MMA borac svijeta, Stipe Miočić. On ja na dan utakmice sjeo u automobil i otputovao u Chicago. Tamo se družio s kolegama vatrogascima, pozirao s navijačima i gledao poraz Indiansa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige