Obavijesti

Sport

Komentari 57

Što ti stranci rade u Hajduku? Tragedija. Jakoliš? Uništavaš dijete koje ne igra svoju poziciju

Što ti stranci rade u Hajduku? Tragedija. Jakoliš? Uništavaš dijete koje ne igra svoju poziciju

Hajduk je izgubljen, ono što znaju ne prezentiraju. U strahu su od svega što im se događa. Da ti nijedan duel ne dobiješ, da ti igraš ovako neodgovorno, da se ovakve početničke greške rade, rekao je Cvitanović

Bezbroj pogrešaka u cijeloj momčadi, golman promašuje loptu svako malo, a na kraju se i suigrači još posvađaju. Ako je Hajduk već neko vrijeme u krizi, kako tek nazvati stanje koje smo vidjeli na utakmici u Varaždinu?

Pokretanje videa ...

Boro Primorac u Hajduku 01:59

Bilo je to još jedno očajno izdanje splitske momčadi koja je izgubila 4-2 od kluba koji deset utakmica u HNL-u nije znao za pobjedu. Ne samo očajno, najgora utakmica u posljednjih nekoliko godina. Šokirani Boro Primorac je uz aut liniju gledao nevjerojatne pogreške njegovih igrača koji su šakom i kapom poklanjali golove domaćinu.

Varaždin i Hajduk sastali se u 15. kolu HT Prve lige

Kukao je trener Hajduka kako je ovo neoprostivo, a Igor Cvitanović je u emisiji Stadion žestoko oprao Splićane.

- Hajduk je izgubljen, ono što znaju ne prezentiraju. U strahu su od svega što im se događa. Da ti nijedan duel ne dobiješ, da ti igraš ovako neodgovorno, da se ovakve početničke greške rade. Ivan Posavec je najniži na terenu i svejedno zabije gol glavom, a Dolček stoji od njega šest metara udaljen. Toliko grešaka u nizu, a to je tek početak utakmice. Trebala bi mi cijela emisija da pokažem sve greške Hajduka - govorio je u dahu Cvitanović.

'Bili' su ove sezone doveli Grka Diamantakosa i Turčina Umuta Nayira, ali nijedan nije pokazao da zaslužuje nositi Hajdukov dres. No ne samo oni.

Varaždin i Hajduk sastali se u 15. kolu HT Prve lige

- Hajduk mora napraviti remont ekipe. Puno igrača ne zaslužuje biti tamo. Nisu igrači krivi, svatko bi volio igrati u Hajduku. Caktaš je ove sezone sam dao 12 golova, a četiri stranca napadača su dala šest. Tragedija. Što ti strance rade u klubu da bi klub bio bolji? Ako ga kupuješ, on mora biti 30, 40 posto bolji od domaćeg igrača. Nije problem kada gledam Vuškovića, on je mlad, dijete Hajduka, treba mu dati podršku, a ne dati tolike kredite Dimitrovu, Gyurcsu, Jairu. Oni moraju donijeti određenu vrijednost, a ne donose ju.

Varaždin i Hajduk sastali se u 15. kolu HT Prve lige

'Bili' su na početku ove sezone za poziciju desnog beka doveli BiH nogometaša Darka Todorovića, no tu poziciju već duže vrijeme igra napadač Marin Jakoliš. Cvitanoviću nije jasno zašto ga treneri u Hajduku uporno stavljaju na tu poziciju.

Zagreb: Rudeš ugostio Istru u 27. kolu HT Prve lige

- Jakoliš je igrao ofenzivno cijeli život. Ne znam na osnovu čega su ga stavili na desnog beka, on nema obrambene navike, ima motoriku kojom može puno donijeti prema naprijed, ali on nije defenzivan igrač. Ako se nema drugih rješenja ne može se uništavati dijete koje ne može igrati tu poziciju i ne treba igrati tu poziciju - zaključio je Cvita.