Obavijesti

Sport

Komentari 2

Stopostotni Ivica slavio, mečeve Bojana i Šarića odgodila korona

Stopostotni Ivica slavio, mečeve Bojana i Šarića odgodila korona

Ivica je u 22 minute na parketu zabio devet poena, dodao tome sedam skokova i jednu asistenciju, a Clippersi su pobijedili New Orleans 111-106

VIDEO

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac pružio je solidnu partiju za svoje LA Clipperse, koji su noćas svladali New Orleans Pelicanse sa 111-106. Zubac je upisao 9 koševa (šut 3-3), 7 skokova i 1 asistenciju u skoro 22 minute igre. Clipperse su do pobjede predvodili Kawhi Leonard sa 28 i Paul George sa 27 poena. 

Branitelji naslova LA Lakersi imaju omjer 7-0 u gostima, nakon što su u Oklahoma Cityju slavili sa 128-99. Prvi strijelac Lakersa bio je LeBron James sa 26 poena. Montrezl Harrell dodao je 21, a Anthony Davis 18 koševa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kako zakucava Zupčeva djevojka

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Portland je u trećoj četvrtini gubio sa 19 poena razlike, da bi zahvaljujući Damian Lillardu na kraju slavio protiv Sacramenta sa 132-126. Lillard je upisao 40 poena i 13 asistencija, a njegov suigrač CJ McCollum 28 koševa i 10 dodavanja. 

Sedam igrača Brooklyn Netsa imali su dvoznamenkasti učinak u poenima u pobjedi 116-109 protiv New York Knicksa, a predvodio ih je Kevin Durant sa 26 koševa. No, najvažnija vijest je da je u Brooklyn stigao James Harden, koji je bio nezadovoljan u Houstonu. Netsi su sada sa Kevinom Durantom, Kyriejem Irvingom i Hardenom najveći favoriti u Istočnoj konferenciji NBA lige. 

Giannis Antetokounmpo ostvario je 20. "triple-double" u karijeri (22 koša, 10 skokova, 10 asistencija) za Milwaukee, koji je pobijedio Detroit sa 110-101. 

Dallas je svladao Charlotte 104-93, a po običaju najbolji je bio Slovenac Luka Dončić sa 34 koša, 13 skokova i 9 dodavanja.

Bojan Bogdanović i Dario Šarić nisu igrali jer su utakmice Washington Wizards - Utah Jazz, te Phoenix Suns - Atlanta Hawks odgođene zbog značajnog broja zaraženih igrača koronavirusom.

Rezultati:

  • Charlotte - Dallas 93-104
  • Detroit - Milwaukee 101-110
  • New York - Brooklyn 109-116
  • Minnesota - Memphis 107-118
  • Oklahoma City - LA Lakers 99-128
  • LA Clippers - New Orleans 111-106
  • Sacramento - Portland 126-132
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu