Obavijesti

Sport

Komentari 38

Strašan gol hrvatskog bisera: Vlašić zabio deveti gol u sezoni

Strašan gol hrvatskog bisera: Vlašić zabio deveti gol u sezoni

CSKA iz Moskve plasirao se u četvrtfinale Kupa pobijedivši SKA 2-0, a sjajan je opet bio Nikola Vlašić. Zabio je sjajan gol u 66. minuti i bio najbolji igrač utakmice...

VIDEO

Od kraja prosinca pa sve do danas Nikola Vlašić (23) i njegov CSKA iz Moskve bili su bez natjecateljske utakmice, no to našem Niksiju nije smetalo. U prvoj natjecateljskoj utakmici ove godine Vlašić je odmah zabio gol i donio prolaz svojoj momčadi u četvrtfinale Kupa!

Pokretanje videa...

Nikola Vlašić 00:10

CSKA je pobijedio SKA iz Habarovska 2-0 u osmini finala Kupa te dominantno prošao dalje, a dominantan je bio i naš Niksi koji je bio prava napast za gostujuću obranu do 85. minute kada je izašao iz igre.

Europa League - Group K - CSKA Moscow v Dinamo Zagreb

CSKA je imao čak 22 udarca na gol i 13 u okvir, a prvi je u mrežu ušao u 39. minuti kada je Ahmetov pogodio za 1-0.

Gosti su odolijevali sve do 66. minute kada je hrvatski dijamant pokazao raskoš svog talenta. 

CSKA je odjurio u kontru, lopta je došla do Vlašića koji se zaustavio na lijevom rubu šesnaesterca, stao je, pogledao prema golu i prekrasno pogodio desni kut. Golman je tu bio nemoćan. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video pogledajte OVDJE.

Nikola je, naravno, bio igrač utakmice, a ovo mu je bio deveti gol ove sezone te uz to ima šest asistencija. Već je svima jasno da je prerastao ruski nogomet, a toga je svjestan i on sam. 

UEFA Nations League - League A - Group 3 - Croatia v France

- Da, naravno. Kada sam u svojoj reprezentaciji s igračima Real Madrida, Barce, Intera... Vidim i sebe u nekom velikom klubu no trebam ići korak po korak. U Rusiji moram završiti sezonu što bolje pa se pokušati dokazati na Europskom prvenstvu - rekao je Vlašić u intervjuu za Marcu. 

Upitan vidi li se kao kapetan Hrvatske jednog dana, Vlašić je odgovorio.

- Osjećam da imam kvalitete za to, no izbornik će odlučiti o tome. To još uvijek vidim predalekim jer je u reprezentaciji jako puno dobrih igrača, s dugim stažem, a koji su i dalje aktivni. S promjenom generacije već ćemo vidjeti.

Niksi se sa svojim klubom bori za naslov prvaka Rusije, a teško je vjerovati da ga CSKA može zadržati u svojim redovima nakon Europskog prvenstva. Napoli ga je htio prošlo ljeto, a vjerujemo kako će se broj zainteresiranih klubova još dodatno povećati do kraja sezone. 

Rusi će uz to i podosta zaraditi na njemu jer mu je vrijednost na Transfermarktu 30 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...