Sport

Komentari 8

Strava u Amsterdamu: Hladno ubijen nizozemski nogometaš

Strava u Amsterdamu: Hladno ubijen nizozemski nogometaš

Nesretni Maynard vozio se u svom automobilu oko 20.30 kada su mu prišla dvojica napadača na skuteru i upucala ga. Nogometaš je ranjen pokušao pobjeći, ali na kraju se zabio u zgradu

Bivši nogometaš engleskog Burton Albiona Kelvin Maynard (32) preminuo je u srijedu navečer od posljedica ranjavanja i nesreće koje je doživio u Amsterdamu.

Nesretni Maynard vozio se u svom automobilu jučer oko 20.30 kada su mu prišla dvojica napadača na skuteru i upucala ga. Nogometaš je ranjen pokušao pobjeći, ali na kraju se zabio u zgradu u blizini vatrogasne postaje. Iako su mu pokušali pomoći, preminuo je dva sata kasnije.

Teže se ozlijedio

- Možemo potvrditi da je žrtva napada prošle večeri bio Kelvin Maynard. Istraga je u punom jeku - objavila je nizozemska policija.

Nizozemski nogometaš karijeru je započeo u Volendamu iz kojeg je prešao u portugalski Olhanense, a zatim je prošao mađarski Kecskemeti, Emmen, Antwerp, dok nije 2014. stigao u Burton Albion. Tada je doživio tešku ozljedu koljena nakon koje mu se karijera stropoštala do nizozemskih niželigaša. U jednom takvom, Alphense Boys, posljednje je igrao.

- Svi u Burtonu tužni smi zbog vijesti da je naš bivši igrač tragično preminuo - uputili su sućut obitelji nesretnog Maynarda iz engleskog kluba.

Najčitaniji članci