Obavijesti

Sport

Komentari 8

Strava u Amsterdamu: Hladno ubijen nizozemski nogometaš

Strava u Amsterdamu: Hladno ubijen nizozemski nogometaš
1

Nesretni Maynard vozio se u svom automobilu oko 20.30 kada su mu prišla dvojica napadača na skuteru i upucala ga. Nogometaš je ranjen pokušao pobjeći, ali na kraju se zabio u zgradu

VIDEO

Bivši nogometaš engleskog Burton Albiona Kelvin Maynard (32) preminuo je u srijedu navečer od posljedica ranjavanja i nesreće koje je doživio u Amsterdamu.

Nesretni Maynard vozio se u svom automobilu jučer oko 20.30 kada su mu prišla dvojica napadača na skuteru i upucala ga. Nogometaš je ranjen pokušao pobjeći, ali na kraju se zabio u zgradu u blizini vatrogasne postaje. Iako su mu pokušali pomoći, preminuo je dva sata kasnije.

Teže se ozlijedio

- Možemo potvrditi da je žrtva napada prošle večeri bio Kelvin Maynard. Istraga je u punom jeku - objavila je nizozemska policija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nizozemski nogometaš karijeru je započeo u Volendamu iz kojeg je prešao u portugalski Olhanense, a zatim je prošao mađarski Kecskemeti, Emmen, Antwerp, dok nije 2014. stigao u Burton Albion. Tada je doživio tešku ozljedu koljena nakon koje mu se karijera stropoštala do nizozemskih niželigaša. U jednom takvom, Alphense Boys, posljednje je igrao.

- Svi u Burtonu tužni smi zbog vijesti da je naš bivši igrač tragično preminuo - uputili su sućut obitelji nesretnog Maynarda iz engleskog kluba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu