Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Štrlek: Ne mogu sad pomoći, rastanak je bio baš prijateljski

Ma, ne. Nisam se rastao od reprezentacije, samo mislim da je sada ovako bolje, a ja sam tu ako im zatrebam. Nadam se da ćemo napokon osvojiti to europsko zlato, jedino koje nam fali, rekao je Manuel Štrlek...

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
15 komentara

Lino Červar iznenadio je rukometne zaljubljenike širim popisom za nadolazeći Euro 2020., prije svega detaljem da na njemu nema iskusnog lijevog krila - Manuela Štrleka. Iako izbornik na presici predstavljanja popisa nije htio reći zašto među (valjda) najboljih 28, za Večernji se oglasio Manuel.

POGLEDAJTE VIDEO:

IZBORNIK PRELOMIO Lino iznenadio popisom za EP: Bez Štrleka, Ivića i Pavlovića!

- Nema nikakve drame, nema nikakvog skandala. Sjeo sam za stol s izbornikom i korektno sam mu rekao da se trenutačno osjećam tako da ne mogu sto posto pomoći reprezentaciji. Nema nikakve ljutnje, dapače. Rastanak je bio baš onako prijateljski – rekao je pristojan kao uvijek Manuel.

Štrleka su nekako svi očekivali na popisu. Da, David Mandić je odličan igrač velikog potencijala, no strah se pojavio - što ako smo izgubili Štrleka? Što ako više ne zaigra za 'kauboje'?

KRONOLOGIJA SUKOBA Zašto Lino nije zvao Štrleka? Sve je počelo prije godinu dana

- Ma, ne. Nisam se rastao od reprezentacije, samo mislim da je sada ovako bolje, a ja sam tu ako im zatrebam. Nadam se da ćemo napokon osvojiti to europsko zlato, jedino koje nam fali.

Još ostaje saslušati drugu stranu. Kako je Lino na presici najavio - "pričat ću o tome kada počnu pripreme", dakle, 17. prosinca. Tada ćemo vidjeti je li i Linu ovaj rastanak bio tako ugodan ili on ima drugu verziju priče.

Naši partneri pišu
Message