Obavijesti

Sport

Komentari 13

Stvorio paniku u Zadru, a sad se javio: Negativan sam na virus!

Stvorio paniku u Zadru, a sad se javio: Negativan sam na virus!

Upravo sam od liječnika u Monaku dobio sjajne vijesti te mi je javljeno da san negativan na Covid-19. Hvala vam za svu podršku ovih prošlih tjedana tijekom moje karantene, rekao je Bugarin...

VIDEO

Nakon Gorana Ivaniševića, Borne Ćorića i Novaka Đokovića, od korona virusa je ozdravio čovjek koji je i stvorio paniku u Zadru na Adria Touru. Bugarski tenisač Grigor Dimitrov javio se iz Monte Carla i rekao kako je bio negativan na korona virus na posljednjem testu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Beogradu

Pokretanje videa...

Korona party u Beogradu 01:12

- Upravo sam od liječnika u Monaku dobio sjajne vijesti te mi je javljeno da san negativan na Covid-19. Hvala vam za svu podršku ovih prošlih tjedana tijekom moje karantene. Radujem se što ću se uskoro vratiti treningu kako bih bio spreman za nastup u SAD-u - kazao je Dimitrov. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Adria Tour je bio sjajna ideja, ali provedena u pogrešno vrijeme. Bez minimalnih epidemioloških mjera bilo je teško garantirati da neće doći zaraze. A na kraju se dogodio kaos. Objavom bugarskog tenisača Grigora Dimitrova da je pozitivan na korona virus, Zadar je prije tri tjedna postao novo žarište virusa u Hrvatskoj, a Novak Đoković glavna tema svjetskih medija.

Finale Adria Toura otkazano je prije finala Andreja Rubljova i Novaka Đokovića nakon što je stigla vijest iz Monte Carla da je bugarski tenisač pozitivan.

Kako je uopće došlo do toga?

Grigor Dimitrov i Novak Đoković su prvo sudjelovali na Adria Tour turniru u Beogradu gdje su jednu večer proveli u noćnom klubu u društvu srpskog košarkaša Nikole Jankovića koji je dan nakon bio pozitivan na korona virus. Ni Đoković ni Dimitrov nisu se podvrgnuli testiranju već je Bugarin otišao u Sofiju na nekoliko dana prije odlaska u Zadar.

Marin Čilić, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Novak Đoković i Borna Ćorić su igrali košarku s igračima KK Zadra, a Dimitrov je bio pun energije. Nekoliko puta je hvatao Đokovića, bacao ga na pod. Tenisači su isti dan otišli na Forum gdje su se družili s desecima djece i zaigrali tenis na trgu, a zajedno su proveli večer na Gibonnijevom koncertu.

Zadar: Zvijezde Adria Toura odigrale košarku s igračima KK Zadar

Ćorić je dan poslije pobijedio Dimitrova koji je odmah nakon poraza odustao od turnira jer se nije osjećao dobro. Znakovito, nisu si stisnuli ruke nakon meča, nego samo prislonili šake. Je li Dimitrov već tad posumnjao da bi mu mogao prenijeti virus? Ne znamo je li se Ćorić od Bugarina uistinu zarazio, ali činjenica je da su dva dana bili bliski. Dimitrov se prilikom dolaska u Zadar požalio na bol u laktu, iako je već tada imao simptome korona virusa. No, nije nikome rekao i tako ga nisu podvrgnuli testiranju. 

Serbia

Zamijenio ga je Nino Serdarušić, no Bugarin je smatrao da se bolje osjeća i htio je igrati protiv Đokovića, no menadžer mu je to zabranio. Sredio mu je privatni avion i poslao ga u Monte Carlo. Tamo se podvrgnuo testiranju i saznao je da je pozitivan. To je pak stvorilo kaos u Zadru gdje su gledatelji očekivali finalni meč na stadionu. Goran Ivanišević je priopćio gledateljima loše vijesti, a nakon toga su svi tenisači koji su bili u kontaktu s Dimitrovim podvrgnuti testiranju. 

Pozitivno je bilo nekoliko osoba uključujući Ćorića, Ivaniševića i Đokovića. Proveli su tri tjedna u izolaciji i sljedeći testovi su im pokazali da su negativni... Iste sreće je bio Dimitrov za kojeg se nadamo da će sljedeći put biti odgovorniji i na vrijeme javiti liječnicima da se ne osjeća dobro...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u