Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
119 komentara

Brych ovo nije vidio: Suarez je trebao dobiti crveni karton...

Suarez je prestao gristi igrače, sad udara rumama i nogama. Dobro je prošao Urugvajac samo sa žutim kartonom kod Felixa Brycha, jer mogao je završiti kao Torres

Foto: Twitter
119 komentara

Felix Brych dobro je popunio svoju bilježnicu. Nijemac je pokazao čak 11 žutih kartona i jedan crveni na utakmici Barcelone i Atletico Madrida koju je Barcelona dobila preokretom u drugih 45 minuta. 

Foto: Albert Gea

Nijemac je opravdano isključio Fernanda Torresa zbog dva žestoka starta u samo šest minuta što je za Marcu, inače tradicionalno sklonu i na strani madridskih klubova, potvrdio bivši nogometni sudac Andujar Oliver.

No Brych je mogao i trebao isključiti Luisa Suareza. Najmanje mu je mogao dati žuti karton i prije 70. minute kad mu je pokazao opomenu nakon što je ovaj odgurnuo Felipea Luisa. Suarez je bio u duelu i s Juanfranom.

Nakon što je desni bek Atletico Madrida izbio loptu, Suarez ga je dodatno "potegnuo" desnom nogom. Nije to imalo previše veze s inercijom, bio je to čisti karton, a na sucu je bilo da odluči koje boje. No nitko to nije vidio. Ili se pravio da ne vidi.

Suarez je imao i trenutak čudesnog ozdravljenja na utakmici. Prilikom jednog starta ostao je ležati u teškim bolovima, spreman na izravan transport na traumatologiju, a onda se u rekordnom roku digao s trave i u punom sprintu oduzeo loptu na desnom boku. Čudo? Teško. Igračina i pol, ali zbog ovakvih stvari mnogi ga ne mogu smisliti.

Gotovo svi kartoni koje je pokazao Brych bili su opravdani.

Atletico je igrao žestoko, na granici "prljavog", ali to nije ništa novo za Simeoneovu momčad. Ako je Suarez trebao dobiti crveni karton, možda je isto mogao proći i Lucas nakon brutalnog starta nad Neymarom...

Naši partneri pišu
Message