Obavijesti

Sport

Komentari 64

Sučić: 'Nemamo poraz u skupini, to govori puno o nama.' Trener Salzburga nahvalio Dinamo...

Sučić: 'Nemamo poraz u skupini, to govori puno o nama.' Trener Salzburga nahvalio Dinamo...

Dinamo je pao oko 60. minute, uveli smo friške igrače i bolje zaigralli. Čestitke Dinamu, odlično su igrali drugo poluvrijeme i zasluženo su uzeli bod, rekao je Sučić

VIDEO

Jedan je od najvećih talenata hrvatskog nogometa, a na Maksimiru smo i vidjeli zašto. Nogometni dijamant kojeg pažljivo bruse u Salzburgu i pitanje je vremena kada će završiti u nekom europskom velikanu.

Luka Sučić bio je najveća prijetnja dinamovcima. Razigravao je suigrače, driblao, diktirao temp. Uvijek imao neko rješenje. Jedan sjajan šut odsjeo je na prečki. Modri jednostavno nisu znali kako ga zaustaviti, uvijek je znao što treba napraviti s loptom. Pred njim je velika budućnost.

Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg

Bio je jedan od najboljih igrača u remiju svog Salzburga protiv Dinama (1-1) u četvrtom kolu Lige prvaka. Austrijski klub ostao je na drugom mjestu s dva boda više od trećeg Milana i Dinama. Chelsea ima bod više. 

- Zadovoljni smo, nemamo poraz u ovoj skupini i to puno govori. Sretni smo zbog boda, bilo je teško. Dinamo nas je stisnuo, teško smo se branili, drugo poluvrijeme smo izašli hrabrije, imali smo šanse, da je to ušlo, moja prečka... Izgleda drugačije, ali možemo biti zadovoljniji.

Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg

Dinamo je dominirao u prvom dijelu, ali Salzburg je prvi zabio preko Seiwalda u 12. minuti. Nakon toga je samo jedna momčad postojala na terenu. Modri su u potpunosti carinili terenom, dominirali u posjedu, prijetili pa u 40. minuti zabili preko Ljubičića. U visokom ritmu igralo se i u nastavku, ali nakon sat vremena igre Dinamo je pao sa snagom i Salzburg je to počeo koristiti. 

Zaigrao je otvorenije, imao nekoliko šansi za pobjedu, ali na kraju njima bod puno više odgovara.  

- Dinamo je pao oko 60. minute, uveli smo friške igrače i rezultiralo je tako. Čestitke Dinamu, odlično su igrali drugo poluvrijeme i zasluženo su uzeli bod. Sad nam dolazi Chelsea doma, teška utakmica, ali možemo svakoga pobijediti, nikoga se ne bojimo - kazao je Sučić.

Dive mu se i igrači Dinama. Dino Perić ga je nakon utakmice pitao da razmijene dresove.

- Mijenjao sam se s Dinom Perićem. Za mene je to kompliment - rekao je Luka. 

Bodom je zadovoljan bio i trener Salzburga Mathias Jaissle.

- Osvojili smo bod i to govori da smo nešto dobili. Dinamo je vrlo jak kad igra kod kuće, to smo vidjeli, ali smo i mi dobro igrali. Nismo savršeno igrali svih 90 minuta, no mogli smo zabiti pobjednički gol. Osvojili smo čak četiri boda protiv Dinama, s najmlađom ekipom skupine. Ušli smo jako dobro, radili pritisak od početka, od napadača, nismo Dinamu dali puno šanse pa smo zabili gol. Pokušali smo ostati u igri, ali nakon toga je Dinamo preuzeo, nismo mu mogli oduzeti loptu i tada postaje teško, Dinamo je vrhunska momčad, ima puno individualne kvalitete, kod kuće igra savršeno i morali smo nadići tu fazu kad je Dinamo preuzeo kontrolu. U drugom poluvremenu smo od 60. minute nabili pritisak i imali nekoliko šansi, pa i velike šanse, ali s mladom momčadi osvojiti bod ovdje je izniman rezultat. Interno, očekivanja ne rastu, pokušavam realno sagledati sve. Senzacionalno je što radimo ove sezone u Ligi prvaka, s najmlađom momčadi nemamo poraz, ali očekivanja se nisu podigla. Skupina je potpuno izjednačena.

Je li Dinamov gol bio čist?

- Ne komentiram odluke sudaca, ali dobro je procijenio gol, pogledao je snimku i vjerujem mu, jako je dobro sudio cijelu utakmicu. 

Pred kraj je uveo Roka Šimića.

- Roko je ušao i dobro krenuo, pokušao je ekipi dodati energije kao napadač i uspio je u tome. Htio sam da zabije gol u svom gradu, nažalost nije uspio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao