Obavijesti

Sport

Komentari 41

Bayern sedmicom u četvrtfinale, Lewandowski ispisao povijest

Bayern sedmicom u četvrtfinale, Lewandowski ispisao povijest
4

Nakon 1-1 u prvoj utakmici u Salzburgu Austrijanci su potopljeni na Allianz areni u samo pola sata. Lewandowski je za 23 minute zabio hat-trick, Bayern je na koncu slavio sa 7-1 za četvrtfinale

Minhenski Bayern sa 7-1 deklasirao je Salzburg i prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Sjajnu je predstavu pružio njemački prvak protiv Austrijanaca koji su, nakon 1-1 u Salzburgu prije tri tjedna, stigli po senzaciju, a doživjeli debakl primivši sedam komada.

Nevjerojatan je još jednom bio Robert Lewandowski koji je za 23 minuta zabio tri gola i postavio rekord Lige prvaka. Nitko još nije zabio hat-trick od početka utakmice u toliko vremena. Poljak, koji je izborio dva kaznena udarca i zabio oba, pa potom i nakon greške obrane gostiju, srušio je rekord Marca Simonea koji je 1996. za Milan protiv Rosenborga ostvario hat-trick u 24 minute.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Bayern Munich v FC Salzburg

Nakon pola sata igre bilo je i 4-0, gosti su zaboravili na Gnabryja, a to se ne prašta u ovakvom natjecanju. U drugom dijelu, u kojem je ušao i naš Luka Sučić, na red je došao Thomas Muller s dva gola, a točku na i, nakon što je mladi Danac Kjaergaard zabio počasni gol za Salzburg, stavio Sane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
OSMINA FINALA LIGE PRVAKA 21:00 , München, Allianz Arena
Bayern
Lewandowski 12' (p), 21' (p), 23', Gnabry 31', Muller 54', 83', Sane 85'
7 : 1
Salzburg
Kjaergaard 71'
Sortiranje događaja
90+1'

Kraj! Bayern je slavio 7-1 i s ukupnih 8-2 prošao u četvrtfinale.

85'

GOOOOOOOOOOL! 7-1 za Bayern! I Sane se upisao u listu strijelaca. Pretrčao je braniča kao brzi vlak i probušio golmana gostiju.

83'

GOOOOOOOL! Drugi gol Mullera, a šesti Bayerna. Opet tako jednostavno, kao u igrici.

80'

Očekivano, sad se igra toliko da prođe vrijeme jer sve je odavno već jasno ovdje.

71'

GOOOOOOOL! Evo i gola Salzburga, odlična kontra Salzburga koji je sjajno završio 18-godišnji Kjaergaard. Kakav trenutak za njega. Salzburg je i osmu utakmicu zaredom u Njemačkoj zabio gol.

Komentari 41