Obavijesti

Sport

Komentari 8

Lokomotiva je nakon Hajduka srušila i Slaven! Pogledajte gol

Lokomotiva je nakon Hajduka srušila i Slaven! Pogledajte gol
12

U uzbudljivoj utakmici momčad Silvija Čabraje novom je pobjedom prestigla Istru i Rijeku. Susret je obilježio Ivan Krstanović, koji je preskočio Davora Vugrinca i postao treći najstariji igrač u HNL-u

Nogometaši Lokomotive u susretu su 25. kola HNL-a kao domaćini na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladali Slaven Belupo 1-0 (0-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Jedini pogodak na susretu bio je autogol gostujućeg stopera Vinka Solde u 47. minuti na samom startu drugog poluvremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon praznog prvog poluvremena odluka je pala gotovo odmah nakon što se krenulo s centra u nastavku. Loptu je na lijevom krilu dobio Milićević i ubacio prizemni centaršut na peterac gdje su startali Soldo i napadač domaćih Aliyu. Lopta se odbijala od nogu i jednog i drugog, ali na kraju je posljednji njome igrao Soldo od kojega se odbila u mrežu iza nemoćnog Čovića.

Iako su pali u rezultatski zaostatak gosti iz Koprivnice do kraja utakmice nisu stvorili niti jednu izglednu priliku. Štoviše, domaći su iz protunapada stvorili nekoliko prilika za povećanje prednosti, no izostala je preciznost u završnici.

Valja istaknuti i povijesni trenutak kada je Ivan Krstanović u igri zamijenio Benedika Mioča. Ušao je u drugom poluvremenu i postao treći najstariji igrač u povijesti HNL-a preskočivši velikog Davora Vugrinca. Prvi je Vanja Iveša s 40 godina, šest mjeseci i 27 dana, drugi Jakov Surać koji je dugo bio na prvom mjestu s 40 godina, dva mjeseca i 26 dana.

Ovom pobjedom Lokomotiva je skočila na šesto mjesto sa 31 bodom, koliko imaju i sedma Istra 1961 te osma Rijeka. Slaven Belupo je ostao peti sa 33 boda, koliko ima i četvrti Varaždin.

Na vrhu je Dinamo sa 56 bodova, 12 manje ima drugi hajduk, dok su na dnu deveti Šibenik sa 20 i posljednja Gorica sa 16 bodova. (Hina, B. Trifunović)

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
25. kolo HNL-a 16:00 , Stadion u Kranjčevićevoj, Zagreb
Lokomotiva
Soldo 47' (ag)
1 : 0
Slaven
Sortiranje događaja

Kraj utakmice u Kranjčevićevoj!

90+1'

Vasilj je sjajno tukao nakon ubačaja, ali pokušaj glavom otišao je malo pored desne stative.

Igrat će se najmanje četiri minute sučeva dodatka.

90'

Vranjković umjesto Goričana kod Lokomotive, a Vlašić je zamijenio Kocijana kod Slavena. Frano Vlašić ima 17 godina i debitira u HNL-u.

87'

Dvostruka zamjena kod Slavena. Izašli su Marina i Talys, a ušli Bašić i Martinaga.

Komentari 8