Obavijesti

Sport

Komentari 224

Šuker objavio: Predložit ću da protiv Talijana igramo u Splitu

Šuker objavio: Predložit ću da protiv Talijana igramo u Splitu
1

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nakon derbija između Rijeke i Dinama rekao je kako će predložiti IO-u saveza da Italija gostuje u Splitu

VIDEO

Veliki obrat u "slučaju Split"! Predsjednik HNS-a Davor Šuker neposredno nakon derbija MAXtv Prve lige između Rijeke i Dinama na Kantridi obznanio je javnosti na konferenciji za novinare:

- Predložit ću Izvršnom odboru HNS-a da se utakmica s Italijom 12. lipnja igra u Splitu.

Šef krovne kuće hrvatskog nogometa rekao je i kako bi volio da Poljud ugosti "kockaste" i u utakmici protiv Bugarske 10. listopada. Zanimljive izjave kad se u obzir uzmu istupi kako Maksimir jedini zadovoljava sve potrebne infrastrukturne uvjete za ugošćivanje reprezentacije.

Uefina pravila nalažu da se domaćinstvo utakmice prijavi naranije 120 dana uoči utakmice, što je, dakako prošlo, no HNS-ova delagacija u sastavu Damir Vrbanović i Zorislav Srebrić vidjet će što se može učiniti kako bi Poljud ipak ugostio veliki dvoboj u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

- Kao član Izvršnog odbora Uefe učinit ću sve u svojoj moći da nam to ne bude prepreka, ići ću u Nyon ako je potrebno i osobno se založiti za promjenu domaćina utakmice - poručio je Šuker i dodao:

- Vjerujem da ovo može biti ključan korak u uspostavljanju konstruktivne komunikacije s Hajdukom i Splitom. Cilj nam je zajedništvo hrvatske nogometne obitelji u kojoj Hajduk ima važnu ulogu. Nadam se da će i druga strana prepoznati dobru volju i da ćemo kroz ove dvije utakmice u Splitu izgraditi temelje kvalitetne suradnje u budućnosti.

Nije htio komentirati suđenje na derbiju.

- Razmišljamo što i kako popraviti, kao što sam rekao na startu na meni je da postavim i da smijenim sudačku komisiju. Na meni kao predsjedniku nije da komentiram svaki penal, faul i svako zaleđe, ali mogu popraviti situaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu