Obavijesti

Sport

Komentari 87

Šuker vratio 'vatrene' na HRT: Želim da svi uživaju u ovome

Šuker vratio 'vatrene' na HRT:  Želim da svi uživaju u ovome
1

Gledatelji Hrvatske radiotelevizije ponovno će moći uživati u utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije. Prva prilika dolazi već idući tjedan kada igramo s Izraelom

VIDEO

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i v.d. glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniša Kovačić potpisali su sporazum o suradnji kojim se uređuju prava na prijenos utakmica A reprezentacije. Riječ je za početak o utakmicama koje će Hrvatska igrati u pripremama za Euro 2016.

Prvi prijenos bit će već 23. ožujka protiv Izraela u Osijeku, a drugi je onaj protiv Mađarske 26. ožujka u Budimpešti. Nakon toga doći će još dvije pripremne utakmice s reprezentacijama koje će naknadno potvrditi HNS.

- Za hrvatski je nogomet važno da se vrati na Hrvatsku radioteleviziju. Želim da svi uživaju u predstojećim utakmicama, od Osječana u Gradskom vrtu do gledatelja prijenosa ove četiri utakmice. Vjerujem da ćemo imati još dva atraktivna protivnika krajem svibnja i početkom lipnja kao dio priprema naše reprezentacije za Euro - rekao je Šuker, a Kovačević dodao:

- Ovo je i šira poruka. Ovo je poruka da sport vraćamo našim gledateljima, vraćamo ga na male ekrane svjesni važnosti naše suradnje i trenutka u kojemu se ona događa. Želimo da ovaj prvi ispit ne bude i jedini koji smo položili, nego i da položimo sve ostale koji će biti pred nama, a sve u interesu naših gledatelja koji zaslužuju na našim programima pratiti sve što rade Hrvatski nogometni savez i hrvatska reprezentacija.

Prijenos Europskog prvenstva iz Francuske Uefa je prema običaju dodijelila nacionalnoj televiziji.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome