Obavijesti

Sport

Komentari 23

Super Mario igra sa zaštitom: Mandži ozljede ne mogu ništa

Super Mario igra sa zaštitom: Mandži ozljede ne mogu ništa
1

"UVIJEK SAM JA DOBAR" Zaštitu na ruci nosi jer je slomio jednu košćicu, no ne brine ga to previše. Sreli smo ga nakon treninga, bio je odlično raspoložen. Kako i ne bi, igra sve bolje

VIDEO

S povezom na desnoj ruci Mario Mandžukić igrao je za Juventus protiv Chieva prošlog vikenda i - zabio je gol. S istim tim povezom istrčat će Mandžo i večeras na Maksimir u 18 sati. Valjda će i učinak biti jednako dobar...

Zaštitu na ruci nosi jer je slomio jednu košćicu, no ne brine ga to previše. Sreli smo ga nakon treninga, bio je odlično raspoložen. Kako i ne bi, igra sve bolje. Pohvalili smo ga za partiju protiv Chieva, uzvratio je sa širokim smiješkom:

- Uvijek sam ja dobar.

Prije mjesec dana prekinuo je post u službenim utakmicama reprezentacije. Zabio je tri komada Kosovu i jedan Finskoj te donio šest bodova.

- Mandžin doprinos je velik. Naravno da će igrati u prvih 11, počet će on zabijati - branio je Mandžu Ante Čačić.

Štimac: Mandžo mi je izvukao kvalifikacije

Lakše je nabrojati što Mandžo nije ozlijedio u karijeri. Igrao je i s maskom zbog slomljenog nosa, stradavala su mu koljena, gležnjevi i mišići. Realizacija u “kockastom” dresu neko je vrijeme štekala, ali Mandžina klasa nikad nije bila sporna.

On doslovno daje posljednji atom snage na terenu.

- Mario nikad nije bio sporan. Svaki napadač igra drugačije. On ima svoj prepoznatljivi stil - kaže nam Igor Štimac, bivši izbornik hrvatske reprezentacije.

Mandžo je u njegovu mandatu pružao sjajne partije. Štimac ga je hvalio tada, a hvali ga i danas.

- Dok sam bio izbornik, on mi je izvukao kvalifikacije. Svi su igrači varirali, samo on nije. Ne znam zašto se uopće ikad postavljalo pitanje treba li Mandžukić biti u prvih 11. To je bilo potpuno besmisleno. On i kad ne zabija, bitan je faktor na terenu. Doista, Mandžo nikad nije bio upitan - komentira naš bivši izbornik.

Islanđane pamti po golu i crvenom kartonu

Dobro Mandžukić pamti posljednju našu utakmicu protiv Islanda u Maksimiru, u studenom 2013. godine. Bila je to utakmica u kojoj je Mandžo zabio prvi gol. Načeo je Islanđane, otvorio nam je put prema Brazilu, a onda je desetak minuta nakon gola, već u prvom poluvremenu, dobio izravan crveni karton.

Podsjetimo, zbog tog je crvenog kartona propustio prvu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Brazila. Jedno isključenje protiv Islanda bilo je dovoljno. Večeras nam treba onaj nezaustavljivi Mandžo.

- Neće nam biti lako, ali svakako očekujem pobjedu - optimist je Igor Štimac.

Chievu je zabio sa zaštitom na ruci

Prije tjedan dana zabio je u Serie A. Početkom godine mučio ga je lakat, a sad je Mariju stradala kost blizu gležnja,

Mišići su mu često stradavali

Protiv Lyona u Francuskoj nije igrao zbog problema s aduktorom. Mišići su u bogatoj karijeri često stradavali u klubovima.

Koljeno, gležanj... Boljelo ga je - sve

I protiv Turaka je prije dva mjeseca dobio neugodan udarac. Koljeno, gležanj, slomljen nos... Supermario je sve prebolio.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika