Sport

Komentari 24

'Superjunak' Joshua: Pohvalio se satom od milijun kuna...

'Superjunak' Joshua: Pohvalio se satom od milijun kuna...

Joshua je na Instagramu objavio story na kojem obožavateljima pokazuje primjerak sata inspiriranog Marvelovim superjunakom Black Pantherom koji je izrađen u suradnji s Audemars Piguetom

Britanski boksač Anthony Joshua (31) na društvenim mrežama, gdje ga prati 12,3 milijuna sljedbenika, pohvalio se novim satom čija cijena doseže vrtoglavih 120.000 funti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Anthony Joshua

Joshua je na Instagram storyju objavio kako otvara luksuznu kutiju u kojoj se nalazi skupocjeni sat inspiriran Marvelovim superherojem Black Pantherom. Kad je otvorio kutiju, upalila su se sjajna plava svjetla koja su obogatila senzacionalan nakit. 

Ovaj primjerak je izradio Audemars Piguet u suradnji s Marvelom povodom proslave franšize superherojskog filma iz 2018. godine, a navodno je američka filmska tvrtka zainteresirana za stvaranje čitavog niza satova s Audemars Piguetom. 

Prema podacima američkog magazina GQ-a, sat vrijedi oko 118.000 funti te postoji posebno izdanje koje se na humanitarnoj aukciji prodaje za 5,2 milijuna funti. 

Joshua nije bio te sreće da svojoj kolekciji doda i kopiju posebne verzije sata, ali za pretpostaviti je da je poprilično zadovoljan i s regularnim izdanjem.

Teškaški boksački prvak po WBC-u Tyson Fury (32) i Joshua trebali su se boriti 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, ali arbitražni sud u SAD-u naredio je da se 'kralj cigana' mora boriti s Deontayem Wilderom (35), a Joshua protiv Oleksandra Usyka ako želi zadržati svoju WBO krunu. 

Najčitaniji članci