Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
77 komentara

Šupraha je prijavio Vučevića i tražio njegovo sankcioniranje

Šupraha je Vučevića prijavio disciplinskom sucu te je zatražio da ga se sankcionira zbog toga što je Vučević osuđen na 2 mjeseca uvjetno za sukob sa susjedom...

Slavko Midžor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
77 komentara

Predsjednik nogometnog saveza Splitsko dalmatinske županije Alojzije Šupraha prijavio je disciplinskom sucu HNS-a sportskog direktora Hajduka Gorana Vučevića te je zatražio da ga se sankcionira zbog toga što je Vučević osuđen na dva mjeseca uvjetne kazne za sukob sa susjedom. 

Ovaj slučaj nema apsolutno nikakve veze s nogometom no Šupraha se poziva na kodeks ponašanja nogometnih čelnika, po svemu samo zbog toga da se osveti Hajduku zbog toga što su ga prijavili za napad na Marina Brbića nakon finala juniorskog kupa u Dugopolju, zbog čega je osuđen na 7 dana zatvora uz rok kušnje od šest mjeseci. 

Netrpeljivost Šuprahe i Hajduka seže u vrijeme izbora za predsjednika Županijskog nogometnog saveza kada je Šupraha izabran uz podršku Hajduka, no umjesto da jedno mjesto u skupštini HNS-a povjeri nekome od Hajdukovih delegata, Šupraha je dogovor izigrao i delegirao čovjeka iz RNK Splita. 

Bit će zanimljivo kakav će stav po ovom pitanju zauzeti disciplinci HNS-a, pogotovo jer Vučevićev sukob sa susjedom nema nikakve dodirne točke s nogometom. 

Kako do prekrasne kose?

Naši partneri pišu
Message