Obavijesti

Sport

Komentari 3

Supruga igrača Redsa porukom razbjesnila navijače Cityja...

Supruga igrača Redsa porukom razbjesnila navijače Cityja...

Mi smo Liverpool, ovo znači više! Vidimo se sljedeće sezone, crvena obitelji. Postoje neke stvari koje nafta ne može kupiti, napisala je na Twitteru supruga nogometaša Liverpoola Fabinha

VIDEO

Samo dan nakon bolnog poraza od Real Madrida (1-0) u finalu Lige prvaka, igrači Liverpoola su nedjelju poslijepodne proveli na ulicama svog grada na druženju s igračima proslavivši trofeje u Liga i FA kupu.

Ipak, zadovoljstvo nije bilo potpuno. Na autobusu su falili najvažniji trofeji kojima su se svi u Liverpoolu nadali, a to su Liga prvaka i Premier liga.

Liverpool victory parade

Uz malo gorčine zbog poraza, bio je to predivan dan u Liverpoolu gdje su igrači dobili veliko dozu energije za novu sezonu. Bez obzira na poraz u finalu, navijači su ih podržali, priredili im veličanstven doček i pokazali da su uvijek uz njih. I u porazu i u pobjedi. Jednostavno, nije bilo mjesta razočaranju obzirom na sve što su im igrači priredili ove sezone.

Ionako je na ulicama Liverpoola bilo više navijača nego u Manchesteru gdje je City proslavio osvajanje Premier lige, a tu činjenicu iskoristila je supruga nogometaša Liverpoola Fabinha koja je provokativnim komentarima izbacila iz takta navijače Cityja.

Rebeca Tabares je na Twitteru objavila fotografiju proslave uz riječi:

- Mi smo Liverpool, ovo znači više! Vidimo se sljedeće sezone, crvena obitelji. Hvala na podršci - napisala je ona.

No, sljedeći komentar je uzburkao strasti.

- Postoje neke stvari koje nafta ne može kupiti - napisala je ona jasno aludirajući na arapske vlasnike Manchester Cityja koji iz godine u godinu pumpaju ogroman novac u klub s jasnom željom da osvoje Ligu prvaka, ali to im ne polazi za rukom. Osim toga, Liverpool ima uz sebe brojne navijače, nešto o čemu City može sanjati.

To je uvrijedilo i izbacilo iz takta pristaše Manchester Cityja koji su joj se javili, a ubrzo im je ona odgovorila.

- Moj trenutni hobi je čitanje hejterskih komentara na Twitteru, Istina boli - napisala je Rebeca. 

I ona sama je nogometašica, nekada je igrala za Monaco gdje i upoznala svog dragog. Fabinho je stigao u Liverpool prije četiri godine za 45 milijuna eura i vrlo brzo postao jedan od glavnih kotačića u stroju Jurgena Kloppa.

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid

Nijemac ga posebno voli jer je riječ o zahvalnom igraču koji može igrati na nekoliko pozicija i svoj posao odradi bez zamjerke. U 170 utakmica zabio je 11 golova i osam puta asistirao za gol. Osvojio je s klubom Premier ligu, Ligu prvaka, FA kup i Liga kup. Baš sve što se može osvojiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku