Obavijesti

Sport

Komentari 17

Šveđani u euforiji: Razvalili TV studio i zovu Ibru da se vrati!

Šveđani u euforiji: Razvalili TV studio i zovu Ibru da se vrati!
1

Zlatan Ibrahimović (36) od reprezentacije se oprostio nakon Eura 2016. Navijači i novinari ga žele na Mundijalu, no izbornik nije oduševljen: 'Zar zaista pričamo o njemu...'

VIDEO

Od reprezentacije se oprostio nakon Eura prošle godine, no nakon prolaska Švedske na Svjetsko prvenstvo preko Italije, Zlatan Ibrahimović (36) bio je glavna tema.

Švedski novinari bombardirali su izbornika Jannea Anderssona hoće li zamoliti Zlatana da se vrati iz mirovine i pomogne im na Mundijalu.

Ibrahimović još od travnja ne igra zbog ozljede ligamenata u koljeno, no bit će uskoro spreman. A i švedskim novinarima je jasno da je Zlatan i s 36 godina, pa čak i s jednom zdravom nogom, ponajbolji napadač na svijetu.

A Ibra je bio uz TV gledajući kako njegovi donedavni suigrači bacaju Italiju u očaj. Nakon utakmica na svom Twitter profilu objavio slavljeničku fotografiju igrača na San Siru uz poruku: 'Mi smo Švedska'.

Vjerojatno niti švedski navijači ne bi imali ništa protiv da se Zlatan aktivira za SP, no izbornik, čini se, ipak nije sklon toj opciji.

- Ovo je nevjerojatno. Čovjek se oprostio od reprezentacije prije godinu i pol, a mi još uvijek pričamo o njemu - začuđen je izbornik Andersson.

Ne znamo zašto se čudi kad Šveđani takvog igrača svjetske klase nisu imali desetljećima.

- Mi moramo govoriti o velikim igračima, koji su sada dio ove reprezentacije. Protiv Italije smo imali puno heroja - istaknuo je Andersson.

Nema sumnje da jesu, no švedski novinari ostali su uporni. I pitanja o Zlatanu nisu prestajala dolaziti.

- Kad je Ibrahimović bio s nama, igrali smo drugačijim stilom. Kad je otišao morali smo se prilagoditi i u tome smo sada uspjeli. Pronašli smo svoj stil i to je naša budućnost - kaže Andersson.

Možda ga on neće, ali priča o Zlatanovom povratku u reprezentaciju neće prestati. Jer ako Ibrahimović bude fizički spreman i bude imao volju za povratkom, sumnjamo da će mu izbornik Andersson reći ne. 

A igrači su prilično euforično proslavili 0-0 protiv Italije i plasman na SP. Nakon posljednjeg sučeva zvižduka pola igrača nije znalo gdje bi prvo potrčalo od sreće.

Dugo su ostali na terenu San Sira, grlili su se i slavili, a potom su se zaletjeli i prema TV studiju, kojeg su u potpunosti demolirali. Voditeljica je jedva ostala na nogama, no u noći velikog slavlja sve im je bilo dopušteno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima