Obavijesti

Sport

Komentari 102

Sve žešća bitka za prevlast: Mamićeva struja ima potpise za sazivanje izvanredne skupštine?

Sve žešća bitka za prevlast: Mamićeva struja ima potpise za sazivanje izvanredne skupštine?

Nadzorni odbor bi sutra na press-konferenciji trebao pred medijima pokazati dovoljan broj glasova za sazivanje izvanredne skupštine. Kako će na to odgovoriti ljudi vezani uz Antolića i Barišića?

VIDEO

U Maksimiru sve po starom. Sve kao i krajem 2022. godine. U Dinamu već tjednima nitko ne priča o zimskom prijelaznom roku ili dovođenju potencijalnih pojačanja za proljetni dio sezone, već je glavna tema među navijačima - borba za prevlast u klubu. Tako medijske stupce ne pune Livaković, Oršić, Šutalo ili Petković, već se piše o velikoj bitki između Zdravka Mamića i Krešimira Antolića...

Pokretanje videa...

Mamić o Krešimiru Antoliću i njegovim ljudima 02:24

Realno, u Maksimirskoj 128 kuha na sve strane, blagdani su i jednoj i drugoj strani poslužili za dodatno lobiranje, užarile su se telefonske linije, na svakoj adresi tražio glas više. No čini se kako je "Mamićeva struja" i dalje moćnija, kako (još uvijek) aktualni član uprave Krešimir Antolić u klubu ima puno više oportunista.

Potpuni razdor u Dinamu osjeti se na svakom koraku, pa i u odnosu kluba prema medijima. Iz Maksimira smo po prvi put u povijesti dobili službeni e-mail nadzornog odbora (kojem je predsjednik Miroslav Rožić) koji je za sutra zakazao press-konferenciju.

- Ovim putem želimo Vam uspješnu novu 2023. godinu i pozivamo Vas na press konferenciju predsjednika Nadzornog odbora GNK Dinamo, te članova Izvršnog odbora i Skupštine GNK Dinamo koja će se održati u press dvorani GNK Dinamo (Maksimirska 128, ispod zapadne tribine) u ponedjeljak 2. siječnja 2023. s početkom u 11:00 sati - stoji u kratko sročenom mailu.

A što to znači? Prilično je izvjesno kako je "Mamićeva struja" trenutačno u prednosti, te je vjerojatno skupila dovoljan broj (minimalno 41) glasova za sazivanje izvanredne skupštine. Dinamovu skupštinu danas čini 79 skupštinara, a izvori s te strane hvale se kako u svojim rukama imaju i više od potrebnog 41 glasa, prethodno ovjerenog kod javnog bilježnika, za sazivanje izvanredne skupštine koja bi se onda trebala održati u roku od 60 dana.

I ta strana vjeruje kako će u tom periodu uslijediti "konačni pad" Krešimira Antolića, Mirka Barišića, brojnih "neposlušnika" iz izvršnog odbora, te kako će Dinamo dobiti novo vodstvo. Krešimir Antolić sa svojim ljudima i dalje vjeruje u Sportsku inspekciju i nadzor Gradskog ureda za opću upravu koji bi, prema njihovom tumačenju, trebali dokazati brojne neregularnosti sa skupštine održane 12. prosinca. I onda cijelu priču o borbi za prevlast vratiti na početak.

U svakom slučaju, situacija u klubu nije bajna, u Maksimiru se rijetki (najviše Ante Čačić i igrači) bave nogometom, na “meniju” su tek politika i zakulisne igre. Iako, treba priznati Dinamo je već ove zime "riješio" Dilavera u Rijeku, na Rujevicu proslijedio na posudbu još Marina, Jurića i Jankovića... Ante Čačić u utorak će svoju momčad odvesti u Rovinj gdje će hrvatski prvak boraviti do 12. siječnja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani