Obavijesti

Sport

Komentari 42

'Sveci' srušili Liverpool nakon četiri godine, trener zaplakao!

'Sveci' srušili Liverpool nakon četiri godine, trener zaplakao!

Southampton bolji početak utakmice nije mogao zaželjeti. Danny Ings zabio je nakon sjajnog loba i već u drugoj minuti doveo svoju momčad u vodstvo...

VIDEO

Kiksevi Manchester Cityja, sve lošiji Chelsea i toplo-hladni Manchester United su samo potvrđivali činjenicu da bi se Liverpool opet mogao prošetati do naslova u Premier ligi. Drugačije nismo mogli ni razmišljati nakon 14. kola i furioznih Redsa koji su sa 7-0 isprašili Crystal Palace.

Možda su se iskalili nad klubom iz Londona, ali čini se da su se i ispuhali. Jer kako drugačije opisati dva remija protiv Newcastlea i WBA-a te poraz od Southamptona? Jedino objašnjenje bi pak bilo - upravo zbog ovoga je Premier liga posebna.

Southampton v Liverpool - Premier League - St Mary

Southampton je po prvi put nakon četiri godine i Liga kupa 2017. godine senzacionalno pobijedio Liverpool kod kuće (1-0) i došao na samo četiri boda zaostatka! 'Sveci', koji su se godinama borili za ostanak, su 2018. godine doveli Ralpha Hasenhüttla koji radi čuda ove sezone. Klub je jedno vrijeme čak i bio na prvom mjestu, a ovaj put je napravio pravu senzaciju srušivši na svome St. Mary's-u moćni Liverpool Jürgena Kloppa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Austrijski trener je napokon dočekao svoju slavu, a koliko mu to znači, najbolje je oslikao kraj utakmice kada je pao na koljena i zaplakao. Od sreće, naravno, Pa ne rušite svaki dan Kloppov stroj.

Premier League - Southampton v Liverpool

Southampton bolji početak utakmice nije mogao zaželjeti. Danny Ings zabio je nakon sjajnog loba i već u drugoj minuti doveo svoju momčad u vodstvo te u korijenu sasjekao Liverpoolovu dominaciju. Redsima je trebalo nešto duže da se priberu i stabiliziraju, uslijedila je dominacija, ali betonski blok ispred gola Forstera nije popuštao. Bednarek i Stephens su u potpunosti zatvorili Salaha, Manea i Firmina, a sve je rezultiralo sa samo jednim udarcem u okvir gola. Imao je Liverpool 16 udaraca, ali nedovoljno opasnih da ugroze golmana Forstera. Southampton se većinu susreta branio, imao je sedam udaraca na gol, ali kao da je to bitno. Bitniji su 'oni' brojevi na semaforu. A u tome su bili uspješniji.

Premier League - Southampton v Liverpool

Liverpool je donedavno igrao furiozno, izgledao je nepobjedivo, ali uslijedila su dva remija zaredom protiv WBA-a i Newcastlea. Southampton, kao klub iz gornjeg dijela tablice, je trebao poslužiti za pumpanje samopouzdanja, ali dogodilo se suprotno. Probušio je gume Kloppovom stroju koji više i ne izgleda toliko briljantno.

Imali su priliku odvojiti se na vrhu, ali napravili su suprotno. S tri kiksa su omogućili konkurentima da se u potpunosti približe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu