Obavijesti

Sport

Komentari 24

Hrvatska je na Eurobasketu!

Hrvatska je na Eurobasketu!

Nakon pobjede protiv Turske, Hrvatska je u balonu u Istanbulu svladala i Švedsku 87-72 za savršen omjer u grupi 4-0 uoči posljednje dvije utakmice. Marčinković je zabio 20 poena

Hrvatska je na Eurobasketu!

Nakon pobjede protiv Turske, Hrvatska je u balonu u Istanbulu svladala i Švedsku 87-72 za savršen omjer u grupi 4-0 uoči posljednje dvije utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 02:35

Iako je Švedska uvjerljivije krenula u utakmicu i mučila nas zonskom obranom, to nije dugo trajalo te je ubrzo na vidjelo izašla naša visina u reketu, kao i šut za tri. Mana zonske obrane i inače je obrana šuta za tri ako je protivnički napad protočan, a upravo to je hrvatski napad danas u većinu slučajeva bio.

Tricom su Šveđane kažnjavali mnogi, od Pavla Marčinkovića koji je zabio pet trica (ukupno 20 poena), do Krušlina, Ukića, Rogića, Šakića... 

Miro Bilan koji je u prošloj utakmici zabio 30 poena, i ovaj je put bio dominantan, ali sa znatno manje koševa. Zabio je 12 poena uz deset skokova.

Zadnje dvije utakmice kvalifikacija Hrvatska bi trebala igrati u veljači. Dugo naša reprezentacija nije izgledala ovako sposobno kao u ovim kvalifikacijama!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Kvalifikacije za Eurobasket 18:00 , Istanbul, Turska
Hrvatska
87 : 72
Švedska
Sortiranje događaja
TO JE TO!

Hrvatska je na Eurobasketu!

MARČINKOVIĆ!

Nova trica Marčinkovića! Sad je na 20 poena, a ovime nas je odlijepio na +13 poena. Kakvu utakmicu igra Pavle...

MINUTA ODMORA

Još jedan koš Šveđana Mršića je natjerao na time-out pošto smo imali i 19 poena razlike, a trenutačno napad ne izgleda dovoljno protočno. Dvije i pol minute su do kraja!

TRI MINUTE DO KRAJA

Tri minute su do kraja, Hrvatska ima 12 poena prednosti, a te tri minute nas dijele od plasmana na Eurobasket!

35'

Svako toliko vremena Šveđani se pokušaju primaknuti, stisnu u obrani, igraju intenzivno, primaknu se na 11-12 razlike, no onda opet prevlada ili hrvatska visina ili šut za tri, kao što je bilo i ovaj put kad je zabio Šakić za povratak na +16.

Komentari 24