Obavijesti

Sport

Komentari 2

Svi žele Hrvate! Karačić otišao u Kielce, Cindrić blizu Barce...

Svi žele Hrvate! Karačić otišao u Kielce, Cindrić blizu Barce...
1

Sretni smo što smo uspjeli dovesti Igora Karačića u Kielce. On je veliki igrač, koji ima ogromno iskustvo igranja na najvećoj svjetskoj razini. Jednostavno, Igor je igrač koji je nedostajao Kielceu, kaže predsjednik

VIDEO

Hrvatski rukometaši oduvijek su bili tražena roba na rukometnom tržištu, što dokazuje da smo jedna od najboljih rukometnih nacija svijeta. Luka Cindrić stigao je ovo ljeto u Kielce, no čini se da bi vrlo brzo mogao i put pod noge.

Kako pozicija srednjeg vanjskog ne bi patila, u poljskom prvaku uspjeli su dovesti jednako dobro pojačanje na tome mjestu, i to. pogađate, još jednog Hrvata! Naravno, riječ je o Igoru Karačiću koji je zajedno sa Cindrićem i Čupićem 2017. godine odveo Vardar do pokala Lige prvaka.

Karačić će u Kielce doći na ljeto, a tamo će ga  dočekati i lijevi vanjski Marko Mamić, ali neće Filip Ivić koji je na ljeto dogovorio prelazak u Gummersbach.

- Sretni smo što smo uspjeli dovesti Igora Karačića u Kielce. On je veliki igrač, koji ima ogromno iskustvo igranja na najvećoj svjetskoj razini. Jednostavno, Igor je igrač koji je nedostajao Kielceu i vjerujemo kako ćemo s njim biti puno jači sljedeće sezone - rekao je predsjednik kluba Bertus Servas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako Poljaci mirne duše mogu promatrati situaciju oko Luke Cindrića kojeg Barcelona želi dovesti na ljeto za čak 2.5 milijuna eura, što bi bio jedan od najvećih transfera u povijesti. Najveći transfer je onaj njemačkog golmana Andreasa Wolffa kojeg je upravo Kielce doveo za 3 milijuna eura. Europski prvak iz 2016. stvara ekipu koja bi opet mogla pokoriti konkurenciju, a sva ta imena izgledaju zaista zastrašujuće.

Cindrin se mandat u Poljskoj tako polako bliži kraju nakon samo godine dana, a rukometni divovi u Europi otimaju se za ponajboljeg srednjaka na svijetu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića