Obavijesti

Sport

Komentari 86

Svih 33.000 ulaznica u prodaji za Grke! 'Uh, bude li ekscesa...'

Svih 33.000 ulaznica u prodaji za Grke! 'Uh, bude li ekscesa...'
1

Normalno da zazivamo unisonost i ujedinjenost prijatelja nogometa. Sad je apsurdna svaka podjela, svi moramo biti za Hrvatsku i Mundijal u Rusiji, kaže Damir Vrbanović iz HNS-a

VIDEO

Otpočetka smo tvrdili da nema lakih suparnika. Nisu to ni Irci iz Dublina i Belfasta, čvrst su materijal. Govore to oni koji su s njima nedavno imali posla. A Grci su nam stari prijatelji, kazao je Damir Vrbnanović, izvršni dopredsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza.

"Vatreni" će u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji igrati protiv Grčke. Prva utakmica na rasporedu je 9. studenog u Zagrebu, a uzvrat 12. studenog, najvjerojatnije u Pireju.

- Znamo sve. Stil je nedvojben, postaviti se ozbiljno i igrati maksimalno. Nije upitno da iz Atene stiže stabilna, homogena cjelina, neatraktivna, po tradiciji nezgodna, neugodna. Međutim nema neizvjesnosti, kamoli straha budemo li pravi, a nema razloga da ne budemo - kazao je Vrbanović za prvahnl.hr i dodao:

- Često su se puta natjecali i hrvatski i grčki klubovi, u selekcijama pogotovo nema nepoznanica. Sukobljuju se dvije različite, prepoznatljive, snažne škole. Uzdamo se u našu i jedva čekamo rasplet.

Predsjednik saveza Davor Šuker rekao je dan uoči ždrijeba kako ne želi upravo Grke zbog mogućih novih problema s navijačima. Želja mu se nije ispunila, a savezi su već uspostavili kontakt po tom pitanju. Logično, čeka ih velik organizacijski posao.

- Razgovarali smo o navijačima. Njihovih se u Maksimir sprema oko 500. Detaljno ćemo razraditi sigurnosni koncept, takav će biti i u revanšu ma gdjegod se igralo. Ne manjka temeljitosti ni uzajamnog respekta.

- Imperativ je da organizacija bude savršena, za nas ništa novo. Ne usudimo se ni pomisliti na ekscese bilo kojeg oblika. Pretpostavljam da će se tiskati ulaznice za sva mjesta, prema tome 33.000. Normalno da zazivamo unisonost i ujedinjenost prijatelja nogometa. Sad je apsurdna svaka podjela, svi moramo biti za Hrvatsku i Mundijal u Rusiji, pomoć je nužna.

Izbornik Zlatko Dalić pribojava se novih ozljeda, no Vrbanović vjeruje kako će atmosfera na tribinama biti veliki plus za naše.

- Svjedoci smo životne forme Luke Modrića. Naša je reprezentacija fenomenalna, s vjetrom u leđa neće jer ne može podbaciti, ta atmosfera i duh bezbroj puta potvrđenog hrvatstva nosit će do SP-a. Optimizam je umjeren i razuman - zaključio je Vrbanović.

Cijene ulaznica za utakmicu protiv Grčke:

  • sjever: 60 kuna
  • jug: 60 kuna
  • istok: 100 kuna
  • zapad gore: 100 kuna
  • zapad dolje: 200 kuna
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...