Obavijesti

Sport

Komentari 89

Svjetski mediji: Slaven je zabio fantomski gol, to je bila iluzija!

Svjetski mediji: Slaven je zabio fantomski gol, to je bila iluzija!
1

Igrači Belupa bili su nepripremljeni jer je njihov pokušaj prema golu uzrokovao optičku iluziju zbog koje su mislili da su zabili. Bio je to krajnje bizaran gol, stoji u tekstu Mirrora

VIDEO

Nogometaši Hajduka s 2-0 pobijedili su Slaven Belupo na Poljudu u sklopu 13. kola HNL-a te tako ponovno preoteli prvo mjesto Dinamu. Barem do nedjelje kada 'modri' dočekuju Osijek na Maksimiru.

Hajduk slavi rekordera Burića! Slaven primio nevjerojatan gol
Hajduk slavi rekordera Burića! Slaven primio nevjerojatan gol

Hajduk nastavlja pozitivan trend na domaćem terenu, u sedam susreta ove sezone ostvario je sedam pobjeda što je najveća zasluga ipak trenera Damira Burića. Šolta je ovom pobjedom postavio novi klupski rekord jer nikome prije njega nije uspjelo pobijediti u prvih sedam domaćih susreta.

Burić je shvatio sve na vrijeme, pustio povike i postao rekorder
Burić je shvatio sve na vrijeme, pustio povike i postao rekorder

Zasluge može pripisati nemarnosti sudaca koji nisu registrirali ruku Posavca u prvom poluvremenu i zbog koje je trebao biti isključen, no ponajviše 'fantomskom' golu Slavena. Nevjerojatan gol Juranovića nakon nepostojećeg gola postao je tema svjetskih medija. A kako i ne bi kada je jedinstven i krajnje bizaran.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Je li Hajduku oprošten crveni? Posavec igrao rukom izvan 16
Je li Hajduku oprošten crveni? Posavec igrao rukom izvan 16
Najbizarniji gol ikad?! Slaven mislio da je zabio pa ga primio
Najbizarniji gol ikad?! Slaven mislio da je zabio pa ga primio

- Hajduk Split zabio je dok je protivnik slavio 'fantomski gol' - piše Bleacher Report dok je engleski Mirror bio nešto opširniji.

Prvo, valja primijetiti da je Mirror kiksao kod samog imena Hajduka jer ga je oslovio s "Hadjuk". Učinilo nam se da je možda tipfeler, no kroz cijeli tekst provlači se isti naziv.

- Hadjuk Split zabio je bizaran gol nakon što je optička iluzija zbunila protivničke igrače - stoji u naslovu Mirrora dok se u tekstu navodi:

- Igrači Belupa bili su nepripremljeni jer je njihov pokušaj prema golu uzrokovao optičku iluziju zbog koje su mislili da su zabili. 

Give Me Sport navodi da je Slaven primio gol nakon što su proslavili 'ghost goal'. Autor u tekstu ironično pojašnjava da lopta mora ući u gol da bi bila pogodak pa navodi da je većina igrača Slavena slavila gol dok su neki ostali igrati jer su vidjeli da lopta nije prešla gol liniju.

- Kako god, nagrada za fair play ide igračima Splita jer su iskoristili maksimum pogreške i zabili jedan od najlakših golova koje će zabiti cijelu sezonu - zaključuje autor na givemesport.com.

Pokretanje videa...

00:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...